Σχόλια(19)
  1. Ο/Η Gunslliger λέει:

    Καλή αρχή παιδιά (το ‘γραψα με το δεξί αυτό), εύχομαι να πάει πολύ καλά το καινούριο site, γιατί το αξίζετε. Το μεράκι σας και το πάθος για το gaming φαίνεται, αφού το κάνετε και αφιλοκερδώς όλο αυτό. Αυτά που γράφω προφανώς δεν τα πιστεύω, αλλά ξέρω ότι ισχύουν. Και πάλι καλή αρχή!
    ΥΓ: Έχω λιώσει με σχόλιο για Μουγιο και Τσαμπιρα. Πραγματικά όμως.

  2. Ο/Η blackpax λέει:

    Καλή αρχή στο αγαπημένο μας site. Ελπίζω να μην σταματήσει ποτέ. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, αν μπορούμε να συνεισφέρουμε κι εμείς στο να λειτουργεί κανονικά αυτή η παρέα, να μας το πείτε. Κάποια είδηση, κάποιο άρθρο, κάτι. Παλιότερα που το είχα πει με είχατε κοροϊδέψει με τη συνδρομή του 1ευ (μα τι παλιόπαιδα!). 🙂

    υγ γιατί σβήστηκαν τα username στο νεο site ;;;;;;;

    1. Ο/Η steliosnewtest λέει:

      Καλή μας αρχή! Όπως είπαν και οι υπόλοιποι, λόγω παντελούς ασυμβατότητας της προηγούμενης πλατφόρμας που φτιάχτηκε εντελώς custom προ δεκαετίας με το wordpress στο οποίο μετακομίσαμε, δεν ήταν εφικτό σε αυτή τη φάση να συνδεθούν οι παλιοί χρήστες.

      Οπότε ευχαριστούμε εξ’ αρχής για την επανασύνδεση, ελπίζουμε να σας αρέσει το νέο site 🙂

      1. Χαχα, ακόμα το θυμάσαι, αυτό με το 1€! Το ίδιο και ο Χάρης 😛 Ήμουν από αυτούς που τότε είχαν διαφωνήσει. Ε, μετά από χρόνια, κατάλαβα ότι έκανα λάθος 😛

  3. Ο/Η supermario λέει:

    Α ΤΙ ΩΡΑΙΑ! Πολύ ωραία τα restart, πολύ μου αρέσουν. Πάντα θα σας διαβάζω και θα σας αγαπώ. Ευχαριστώ που σβύσατε τα username και μου δώσατε την ευκαιρία νέας εγγραφής ώστε να βγάλω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την κάτω παύλα από το δικό μου ( super_mario ) . Μένει τώρα να κατασταλάξω και σε άβαταρ. Προς το παρόν πάω να οργώσω τις δημοσιεύσεις και να κάνω σχόλια. Πολλά σχόλια κυρ Στέφανε.

  4. Παιδιά, είναι νέο site, σε νέα πλατφόρμα, δεν μιλάμε για… remake. Και πάλι καλά να λέτε που όλα πάνε τόσο ομαλά προς το παρόν. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε και μην ξεχνάτε και την ομάδα μας στο Facebook… Byte Us (φυσικά).

  5. Ο/Η Goal Scoring SuperStar Hero λέει:

    Καλή αρχή!

    Forum? Σχόλια και παρατηρήσεις μαζεύετε κάπου?

  6. Ξεκινάμε χωρίς φόρουμ, γιατί δεν είχε μεγάλη κίνηση. Ο περισσότερος κόσμος είναι στα σχόλια και στην ομάδα στο Facebook. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν δύο-τρία θέματα από το φόρουμ που θέλουμε να σώσουμε, θα δούμε πώς θα πάει. Προς το παρόν, μπορούμε να συζητάμε για τις αγορές μας, να υποβάλλουμε ερωτήματα και απορίες και να βάζουμε αγγελίες στην ομάδα μας στο Facebook. Το ξέρω ότι δεν το χρησιμοποιείτε όλοι, αλλά είναι πιο πρακτικό και γενικά προς τα εκεί βαδίζει το πράγμα. Ψάξτε για Byte Us στο FB, εκεί θα μας βρίσκετε το ίδιο συχνά με το site.

    1. Α, σχόλια και παρατηρήσεις μπορείτε να βάζετε και εδώ και στο fb

  7. Ο/Η PIREDERAS λέει:

    Καλή χρονιά! Καλορίζικο το νέο αλλά και λατρεμένο μας site! Εύχομαι να συνεχίσετε να μας ενημερώνετε με το γνωστό σας ύφος και style.

  8. Ο/Η agrimi78 λέει:

    Καλή αρχή! Το site βελτιώθηκε, για χρήση προς κινητά, αλλά χάθηκε μια τεράστια “βιβλιοθήκη” σχολίων στο forum.

    Η καλύτερη ευχή που έχω να δώσω είναι να είστε παρών όταν βγεί η επόμενη γενιά gamers (τα παιδιά μας ντε :P).

    1. Καλά, δεν νομίζω να χάθηκε, αλλά θα δούμε τι θα το κάνουμε. Θέλει δουλειά το φόρουμ, ξεχωριστή μέριμνα για privacy κλπ, σύνδεση με τους λογαριασμούς στο site (αυτό είναι κόλαση, γιατί μπορεί να σπάσει τα πάντα), γενικά θέλει συντήρηση που ίσως να μην αξίζει τον κόπο για τόσο λίγη κίνηση. Αλλά όντως, είχαμε μερικά θέματα με πολύ καλές συζητήσεις. Εσύ που έχεις και fb, στην ομάδα μπήκες;

  9. Ο/Η ektelion λέει:

    Το πόσο σημαντικό είναι για μένα το Byteme το έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν και συνεχίζω να το λέω όπου σταθώ κι όπου βρεθώ. Συνεχίζω να εκτιμώ αφάνταστα την ευκαιρία που μου έδωσε το 2010 ο Χάρης να εκπληρώσω ένα από τα παιδικά μου όνειρα. Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο άρθρο για την εμπειρία μου στο site. Some other time, maybe. Keep it up, guys!

    1. Άσ’ τα αυτά, κονσόλα έχεις να σου στείλω κανένα review;

  10. Ο/Η paokman λέει:

    Καλή νέα αρχή! Απολαμβάνω τα άρθρα και τις παρουσιάσεις σας δέκα χρόνια τώρα!

  11. Ο/Η nitro912gr λέει:

    ψυχουλεσμοκαλωσαβρηκα μετά από 2 χρόνια 😛

Leave a Reply