Videos

The World Warriors

Δεν υπήρχε περίπτωση οι World Warriors Κεν, Χόντα, Ντάλσιμ και Μπλάνκα να αφήσουν τους υπόλοιπους World Warriors (Ρίου, Τσουν Λι και Γκάιλ) να διασκεδάζουν με την ψυχή τους στο Street Fighter 6, χωρίς αυτούς. Ο μόνος από τους Οκτώ Μαχητές του Κόσμου που λείπει είναι ο Ζάγκιεφ, αλλά κάτι μάς λέει ότι ο γιγαντόσωμος παλαιστής θα ζηλέψει και θα έρθει κι αυτός στην παρέα του SF6.

Κατά τ’ άλλα, η Capcom δεν θέλει να επαναλάβει το μεγάλο σφάλμα που έκανε με το SFV, γι’ αυτό και είναι αποφασισμένη να γεμίσει το SF6 με όσες περισσότερες επιλογές παιχνιδού, μπορεί. Το νέο SF θα διαθέτει ένα τεράστιο story mode, το World Tour, στο οποίο ο παίκτης θα μπορεί να φτιάξει τον δικό του μαχητή και να τον φτιασιδώσει όπως επιθυμεί. Οι κανόνες της μάχης σώμα με σώμα ανατρέπονται στο Extreme Mode, ενώ το Battle Hub είναι ένα τεράστιο ψηφιακό ουφάδικο όπου ο καθένας θα μπορεί να παίξει SF6 με τους διαδικτυακούς φίλους και εχθρούς.

Το Street Fighter 6 αναμένεται στα PS5, Xbox Series, PC και PS4. Θα κυκλοφορήσει όταν θα είναι έτοιμο και θα υποστηρίζει cross-play.

Σχόλια (0)

Leave a Reply