Videos

Αφήστε τα μίση. Αφήστε τα μίση!

Τί κι αν οι Keves σφάζονται με τους Agnus για το ποιός είναι ο καλύτερος λαός σ’ ολόκληρο τον Aionios;

Οι έξι πρωταγωνιστές (και άρτια εκπαιδευμένοι σούπερ στρατιώτες) με καταγωγή από τα δυο αντιμαχόμενα έθνη, δίνουν τόπο στην οργή και παραμερίζουν τις διαφορές τους, διότι αυτό που προέχει είναι η σωτηρία των ανθρώπων που ζουν στον Aionios.

Οι έξι αλτρουιστές του Xenoblade Chronicles 3 θα ταξιδέψουν από τη μία άκρη του κόσμου στην άλλη, πολεμώντας εξωπραγματικούς εχθρούς και θεόρατα θηρία. Και όσο θα τα βρίσκουν μεταξύ τους, θα ξεκλειδώνουν συνδυαστικές κινήσεις ικανές να εξαϋλωσουν ακόμα και τον πιο ισχυρό αντίπαλο.

Όλα αυτά τα επικά, θα τα συναντήσουμε στο Xenoblade Chronicles 3 που κυκλοφορεί στις 29 Ιουλίου, αποκλειστικά για το Switch της μαμάς Nintendo.

Το JRPG της Monolith Soft θα συνοδεύεται από ένα χορταστικό Expansion Pass, το οποίο θα μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστά, και θα γίνει διαθέσιμο σε τέσσερις δόσεις. H πρώτη είναι προγραμματισμένη με το λανσάρισμα του τίτλου και θα περιλαμβάνει διάφορα βοηθητικά αντικείμενα και επιπλέον χρωματάκια για τις στολές των έξι ηρώων. Οι δύο επόμενες (Δεκέμβριος 2022 και Απρίλιος 2023) θα προσθέτουν νέες στολές και αποστολές, ενώ στην τελευταία (Δεκέμβριος του 2023) η παρέα των έξι θα πρωταγωνιστήσει σε μία ολοκαίνουργια περιπέτεια.

Σχόλια (0)

Leave a Reply