Videos

To 2006 ήταν μία καλή χρονιά

Μα, φυσικά και ήταν, διότι η SEGA άφησε ελεύθερο άλλο ένα “τερατάκι” στα ουφάδικα όλου του κόσμου. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του πανίσχυρου Lindbergh, το Virtua Fighter επίστρεψε στις αίθουσες ψυχαγωγίας με μία κομψότατη καμπίνα και εγκαινίασε μία νέα εποχή για τα ηλεκτρονικά: αυτήν της Υψηλής Ευκρίνειας. Το πέμπτο μέρος της μαχητικής σειράς της SEGA ήταν αφιερωμένο στους βραχύσωμους μαχητές, με τους Blaze και Eileen να αναστατώνουν τον Akira και την παρέα του, με τις απόβλεπτες επιθέσεις και τις χορευτικές τους κινήσεις.

Το 2008 ήταν επίσης μία καλή χρονιά, διότι ο θηριώδης σουμάς Taka γύρισε στο σπίτι του, φέρνοντάς μαζί του άλλον ένα γνώστη των ιαπωνικών πολεμικών τεχνών, τον καρατέκα Jean Kujo. Τέλος, το 2010 ήταν κι αυτή μία καλή χρονιά, καθώς το VF5: R μεταμορφώθηκε στο Final Showdown, που δεν ήταν άλλο από το Virtua Fighter 5, στην τελειοποιημένη του μορφή.

Μέχρι πρόσφατα, το Final Showdown ήταν το τελευταίο Νο.5 της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών ξύλου. Πλέον, το ρόλο αυτό κρατάει το Ultimate Showdown, το ριμέικ του FS, που έσκασε μύτη σε PS4 και γιαπωνέζικα ουφάδικα πριν από μερικές ημέρες.

Σχόλια (0)

Leave a Reply