ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Death Stranding

Σχόλια(3)
  1. Ο/Η blackpax λέει:

    Αν εξαιρέσουμε τη σκάλα που μου φάνηκε χαζό, πάντα έχει και λίγη χαζάδα ο κοτζιμας, μου κινεί την περιέργεια το όλο στήσιμο. Έχω μερικές επιφυλάξεις σχετικά με το πόσο καλά playable θα είναι και ελπίζω να μην ακολουθεί τον δυσκίνητο κάπως χειρισμό του mgs.
    Επίσης θέλω να δω το μήνυμα πίσω από αυτά, που θυμίζει το μήνυμα του mgs 1 στο psx, σχετικά με τον γονιδιακό έλεγχο και προγραμματισμό. Τότε ήταν εξαιρετικό εκείνο το μήνυμα, μπροστά απ’την κατανόηση της εποχής, και υποστηρίχθηκε συγκλονιστικά από ένα υπέροχο και ταιριαστό τραγούδι the best is yet to come!

  2. Ο/Η Goal Scoring SuperStar Hero λέει:

    Φοβάμαι κι εγώ τον χειρισμό του. Στα mgs λάτρευα όλες τις ιδιαιτερότητες του gameplay, ταίριαζαν απόλυτα στα διάφορα “stages”, όταν όμως έγινε η μεταφορά της σειράς σε εντελώς open world περιβάλλον, μου ξίνιζε.

    Το παιχνίδι είναι must αγορά, όσα προβλήματα κι αν έχει. Για μένα ο μεγαλύτερος φόβος μου όμως ειναι το ότι το σενάριο παίζει να είναι 10 φορές πιο στρυφνό από τα mgs, κάθε μία ώρα gameplay και google search->plot analysis. Μακάρι να διαψευστώ.

  3. Ο/Η PIREDERAS λέει:

    Έχω κι εγώ μερικές επιφυλάξεις, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι ο Κοτζίμας κάτι καλό θα έχει φτιάξει.

Leave a Reply