ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Nintendo Direct Φεβρουαρίου: η επέλαση των ΑΑ παιχνιδιών

Σχόλια(8)
 1. Ο/Η supermario λέει:

  Εξαιρετικό Direct. Έπαιξα το ντέμο του yoshi, οκ, συμπαθητικούλης όπως πάντα. Αλλάξαν τον τρόπο στόχευσης, και φαίνεται πως θα το τιγκάρουν στα fillers αλλά οκ. Τουλάχιστον φαίνεται πιο ενδιαφέρον από το περσινό Kirby.

  Προσωπικά περίμενα νέα του Deamon X Machina και δώσανε ολόκληρο ντέμο. Δεν ασχολήθηκα πολύ αλλά μου φάνηκε κάπως χαοτικό και δεν κατάφερα και πολλά. Θα το ξαναδοκιμάσω όμως γιατί αυτό το vibe robotech και gundam seed που έχει με φτιάχνει ρε παιδί μου.

  Βέβαια, η αποκάλυψη του καινούριου τίτλου της Platinum ήταν θεωρώ η καλύτερη είδηση.

  Το Ζέλντα, εντάξει, γιατί όχι; Επειδή ξέρουμε τι γίνεται στο τέλος; Σημασία έχει το ταξίδι!

  Παρόλα αυτά εγώ έχω ήδη καεί με το tetris99

 2. Ο/Η paokman λέει:

  Δεν ξετρελλάθηκα με ό, τι έδειξαν. Το μόνο που θέλω να πιάσω στα χέρια μου είναι το Zelda, για λόγους νοσταλγίας.

 3. Ο/Η Silender λέει:

  OK it’s official.

  Το μόνο που με κρατάει από το να αγοράσω switch είναι τα πενιχρά και άθλια 32GB του storage (18 visible στο χρήστη απ’όσο διαβάζω).

  Τελείωνε Nintendo, είμαι με τα γκαφρά στο χέρι και περιμένω νέο μοντέλο λέμε.

  1. Όσα και αν βάλει, πάντως, στο νέο μοντέλο, την κάρτα θα τη χρειαστείς. Εκτός και αν βγει μοντέλο με 128 GB που δεν νομίζω. Αν δεν είναι φθηνότερο τελικά το νέο μοντέλο όπως λένε κάποιες φήμες. Εγώ βασικά θέλω να κρατάει τις επιδόσεις του docked mode όταν είναι στην πρίζα, είτε το έχεις σε τηλεόραση είτε portable. Και δεν θα με πείραζε και μια κάπως καλύτερη οθόνη.

   1. Ο/Η Silender λέει:

    Κάρτα έχω έτοιμη.
    Δε με ενδιαφέρει αν θα είναι φτηνότερο, όπως δε με ενδιαφέρει καθόλου και το dock.
    Ότι αλλαγές προς το καλύτερο καλοδεχούμενες φυσικά(μπαταρία, specs, screen, wifi).

    Μου άρεσε η πρότασή σου για τις ίδιες επιδόσεις ενώ φορτίζει.

    1. Ναι, ήθελα να πω ότι, αν είναι φθηνότερο, λογικά δεν θα έχει βελτιώσεις στα specs, αλλά μάλλον cutbacks, με ίσως κάποιες βελτιώσεις quality of life, όπως αυτή που είπα. Δύσκολο, βέβαια, χωρίς αναβάθμιση οθόνης, γιατί -μάλλον- το κάνουν επειδή η οθόνη ανεβάζει τη θερμοκρασία.

     1. Ο/Η PIREDERAS λέει:

      Το πιθανότερο πρόβλημα είναι ότι αν ανέβουν τα ρολόγια στο full με το Switch στην πρίζα και την οθόνη ανοικτή (που κι αυτή καταναλώνει μπόλικη ισχύ σε σχέση με το όλο σύστημα, κι ας μην είναι ενεργοβόρα σαν μια OLED), η μπαταρία δεν θα προλαβαίνει να φορτίζει και κάποια στιγμή το Switch θα ξεμείνει παίζοντας. Αν δεν υπερθερμανθεί πρώτα από το overclocked SoC συν την οθόνη, κάτι που θα σήμαινε throttling και shutdown. Αλήθεια, το dock έχει τελικά ανεμιστήρα ή έχει μόνο τις συνδέσεις για HDMI;

     2. Δεν το έχω βάλει ποτέ στο Dock, αλλά δεν νομίζω.

Leave a Reply