Το Virtua Fighter 3 επιστρέφει στα ουφάδικα

Τη δεύτερή του νιότη περνά το Virtua Fighter 3, καθώς το επαναστατικό παιχνίδι ξύλου της SEGA επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος (βλέπε ιαπωνικά ουφάδικα), ανανεωμένο και με όλα τα σύγχρονα κομφόρ.

Το “νέο” VF3 βασίζεται στην έκδοση Team Battle η οποία υποστηρίζει μάχες τριών εναντίον τριών, ενώ στο πλαίσιο της ανανέωσης και του φρεσκαρίσματος θα παρέχει μια σειρά από διαδικτυακές ευκολίες στους θαμώνες των ουφάδικων, όπως παιχνίδι μέσω διαδικτύου, καταγραφή του ιστορικού του μαχητή και τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα στο ορίτζιναλ και το εναλλακτικο σάουντρακ του VF3.

Ο μέγας παραγωγός της σειράς VF, Σεϊζι Αοκι, τόνισε ότι το VF3t.b. δεν επιλέχθηκε τυχαία, καθώς οι ιδιαιτερότητές του όπως οι ανισόπεδες αρένες και η χρήση του πλήκτρου Εvade για την κίνηση του μαχητή στο χώρο, το κάνουν ένα από τα πιο ξεχωριστά κεφάλαια της σειράς. Τα VF2 και VF4 ομοιάζουν με το VFeSports (βλέπε VF5 Ultimate Showdown), οπότε η επιλογή του VF3 ήταν προφανής για το ποιο από τα παλιά παιχνίδιας της σειράς θα έφερναν ξανά πίσω στα ουφάδικα. Αφήστε δε που πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια ξύλου στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Τέλος, ο Αοκι αποκάλυψε ότι οι τίτλοι του Model 3 όπως το VF3 χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης εντός του Ryu Ga Gotoku Studio και, εφόσον διαπιστώσει αυξημένη ζήτηση, δεν θα έλεγε όχι σε μια συλλογή. Όσο για το μέλλον του VF, o υπεύθυνος της σειράς αρκέστηκε να δηλώσει ότι το κεφάλαιο VF5 Ultimate Showdown δεν έχει κλείσει οριστικώς για την SEGA. Έρχονται καινούργια κοστούμια; Έρχεται το rolleback netcode; Νέες συνεργασίες; Ουδείς γνωρίζει.

Το VF3t.b. Online έρχεται σε όλα τα γιαπωνέζικα ουφάδικα, ενώ εμείς στη Δύση θα το απολαύσουμε στις 26 Ιανουαρίου, μέσα από το Like a Dragon Infinite Wealth.

Πηγή: 4Gamer – μέσω GosoKkyu

Exit mobile version