Οι περιπέτειες του Yuji Naka με το Νόμο

Σε μεγάλους μπελάδες μπήκε ο ένας από τους τρεις μπαμπάδες του Σόνικ του Σκαντζόχοιρου, ο ένας και μοναδικός Γιούτζι Νάκα.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές του Τόκιο, όσο ο μεγάλος δημιουργός εργαζόταν στη Square Enix, χρησιμοποίησε προς όφελός του πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη του Dragon Quest Tact, προϊόν συνεργασίας της ιαπωνικής εταιρείας με την Aiming (δημιουργό του Caravan Stories). Ο Νάκα αξιοποίησε τη γνώση αυτή, αγοράζοντας ένα σεβαστό αριθμό μετοχών (10 χιλιάδες για την ακρίβεια) της Aiming, με σκοπό να εκμεταλλευτεί την άνοδο της τιμής τους, κατά την περίοδο ανακοίνωσης και κυκλοφορίας του Tact.

Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζουν οι Ταϊσούκε Σασάκι και Φουμιάκι Σουζούκι, οι οποίοι κινήθηκαν ακόμα πιο επιθετικά από τον Νάκα, δαπανώντας 47,2 εκατομμύρια γιέν για την απόκτηση 162 χιλιάδων μετοχών της Aiming, για τον ίδιο ακριβώς σκοπό.

Ο Νάκα έβγαλε από την τσέπη του μόνο 2,8 εκατομμύρια γιέν για προλάβει την ανακοίνωση του Tact, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει το χέρι της γιαπωνέζικης Δικαιοσύνης.

Exit mobile version