Ο Yoshinori Ono νέος πρόεδρος της Delightworks

Ο συμπαθέστατος Yoshinori Ono έφυγε από τη μεγάλη αγκαλιά της Capcom τον Αύγουστο του 2020, για να βρεθεί στην εξίσου μεγάλη αγκαλιά της Delightworks.

Πλέον, ο πορτοκαλομάλλης Ono θα στρογγυλοκάθεται στις θέσεις του προέδρου και του γενικού διευθυντή της ιαπωνικής εταιρείας, ενώ ο προκάτοχός του – και ιδρυτής της Delightworks, κύριος Akihito Shouji, θα αναλάβει το διπλό ρόλο του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου και του διευθύντα συμβούλου. Όλοι ευχαριστημένοι, όλοι βολεμένοι.

Από το 1998 έως το 2001, ο Ono εργάστηκε ως μουσικός παραγωγός στην Capcom, και από το 2001 μέχρι το 2020 εκτελούσε χρέη παραγωγού σε διάφορους επιτυχημένος τίτλους, όπως τα Onimusha. Επίσης, έβαλε το χεράκι του για την αναβίωση του Street Fighter, αναλαμβάνοντας την παραγωγή του τέταρτου επεισοδίου της δημοφιλούς μαχητικής σειράς της Capcom. Όσο για την Delightworks, συνεχίζει να αναπτύσσει παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα, ενώ μέσα στο 2021 θα δούμε την πρώτη της δουλειά ως εκδότρια εταιρεία, με το Melty Blood: Type Lumina για PS4, Xbox One και Switch.

Ο πάντα χαμογελαστός Yoshinori Ono πιάνει δουλειά σήμερα, 1 Μαΐου του 2021. Δεν το πιάνουν ούτε αργίες, ούτε απεργίες.


Exit mobile version