Αφού είδαν κι απόειδαν, οι διοργανωτές της Ε3, της μεγαλύτερης έκθεσης βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο, πήραν την απόφαση να την ψηφιοποιήσουν ώστε να την απολαύσει ολόκληρος ο κόσμος.
Η περσινή διοργάνωση δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού έπιασε τους ανθρώπους της ESA και της βιομηχανίας, απροετοίμαστους. Τη θέση της είχε το Summer Game Fest του Τζεφ Κήλη, το οποίο θα παρακολουθήσουμε και αυτό το καλοκαίρι.
Ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της διοργανώτριας αρχής, ο κύριος Στάνλεϊ Πιερ-Λουί, ευελπιστεί ότι από το 2022 η Ε3 θα επιστρέψει στα κυβικά της και σε φυσική μορφή, με παίκτες, δημιουργούς και εκπροσώπους του Τύπου να μοιράζονται τον ίδιο χώρο για να αποθεώσουν το gaming.
Η Ε3 για το 2021 θα πραγματοποιηθεί 12 με 15 Ιουνίου (ώρες και ημέρες Αμερικής), εντελώς ψηφιακά.