Η Saori Kobayashi στην ομάδα του Panzer Dragoon: Remake

Το Panzer Dragoon: Remake επανέρχεται στην επικαιρότητα με μία είδηση που θα χαροποιήσει τους φίλους της εξωκοσμικής σειράς της SEGA.

H κυρία Saori Kobayashi, η οποία ήταν υπεύθυνη για τη μαγευτική μουσική επένδυση στο Panzer Dragoon Saga για το Saturn όπως και στο Panzer Dragoon Orta για το αρχικό Xbox, θα συνεισφέρει με τη μουσική της στο ριμέικ του πρώτου παιχνιδιού.

Το Panzer Dragoon: Remake αναπτύσσεται από τη Megapixel Studios και θα κυκλοφορήσει από τη Forever Entertainment -πάντα με τις ευλογίες της SEGA, για Switch και PC, οταν θα είναι έτοιμο.

Η ίδια ομάδα έχει αναλάβει να μεταφέρει στα σύγχρονα συστήματα και το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, το Panzer Dragoon II Zwei. Για το τρίτο παιχνίδι ούτε λόγος, καθώς η SEGA έχασε τον κώδικα του Saga πριν από πολλά πολλά χρόνια. Άουτς!

Exit mobile version