ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Mega Drive Mini (@Mega Drive Mini)

Προηγούμενο Άρθρο
Death Stranding (@PS4, PC)
Σχόλια(6)
 1. Ο/Η blackpax λέει:

  Καταρχάς να σου πω ότι όλα θα πανε καλά, θα το δεις. Μην ανησυχείς για τίποτα, έχεις τους φίλους σου.

  Γεκικώς για μένα είναι απρόσφορες αυτές οι κυκλοφορίες γιατί είναι αδύνατο σήμερα να ασχοληθείς με στατικές παροχές. Ας μην πω για τα παρωχημένα γραφικά, είναι θέμα γούστου. Όσο να ναι όμως ο άνθρωπος έχει εγγενή ροπή προς την εξέλιξη και το μάτι σύντομα αρνείται πολύωρη ενασχόληση με πολύ χαμηλές αναλύσεις όταν έχει εξοικειωθεί με τις υπερυψηλές. Πρόσφατα δοκίμασα να παίξω το λατρεμένο rick dangerous. Το απόλαυσα για 10 λεπτά, τα δάκτυλα μάλιστα πήγαιναν μόνα τους και θυμόμουνα τα σημεία σαν να μην πέρασε μια μέρα. Μετά τέλος, για τα επόμενα 5 χρόνια ίσως…

  Το ερώτημά μου πάντως είναι αν αυτές οι εκδόσεις είναι bug-free, ώστε να μπορείς να τερματίσεις τα παιχνίδια χωρίς τα περίεργα εκείνης της εποχής.

  Τέλος τα παιχνίδια της Ν είναι κυρίως για παιδιά, ό,τι και να λέμε, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Επίσης η Ν έχει εμμονική κρίση χαρακτήρα με αποτέλεσμα να μας στερεί από τις εκπληκτικές δυνατότητες των προγραμματιστών της (οι οποίοι βαριούνται που ζουν, βλέπε παλιό byteme).

  Ωραιο ριβιου, αντικειμενικό, απελευθερωμένο απ’ το θυμικό…

  1. Εντάξει, το είναι συντάκτης δεν σημαίνει ότι δεν είμαι και άνθρωπος με αισθήματα και αδυναμίες. Πάντως ο γιατρός μου είπε ότι αν παίρνω τα χάπια μου και αποφύγω το Death Stranding για κάνα μήνα, θα είμαι καλά. Ευχαριστώ.

   Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ απόλαυσα όσο δεν φαντάζεσαι τα SNES Mini και MD Mini. Μιλάμε για άψογο εμιουλέισον και τα περισσότερα παιχνίδια της συλλογής παίζονται άνετα, λες και βγήκαν χθες. Τώρα, για τα μπαγκζ δεν το έχω ψάξει, πάντως ό,τι τσιτ δοκίμασα, λειτουργεί. Αλλά και πάλι, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά.

   Κατά τ’ άλλα, σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

   Υ.Γ. Τι νταρκ εξώφυλλα; Ο Φωκίωνας σου έβαλε ολόκληρη πυρηνική έκρηξη, πόσο πιο φωτεινό το θες;

 2. Ο/Η blackpax λέει:

  Α, και κόψτε πια τα dark εξώφυλλα….Τι σας έπιασε; γκρρρρ

 3. Ο/Η blackpax λέει:

  Είναι dark αλλά αν δεν σου κάνει, ας τα πω καταθλιπτικά, οπότε εντάσσεται η πυρηνική έκρηξη…

  Το μόνο παιχνίδι που τερματίζω κάθε φορά που το βάζω εμιουλέισο είναι το double dragon, έκδοση coin-op, περίπου 1 φορά το χρόνο.

  Υγ: ρώτα τον αισιόδοξο γιατρό σου, αν παίξεις death stranding μετά απο 1 μήνα μήπως κινδυνεύεις με υποτροπή; και αν ναι, πόσο σοβαρή;

  1. Αφού όλο στενάχωρα παιχνίδια έχουμε για ριβγιου, τι να κάνουμε; Από τις επόμενες βδομάδες θα έχουμε πιο χαρούμενα παιχνίδια, οπότε μην ανησυχείς.

   Έμείς έχουμε παράδοση στην οικογένεια να τερματίζουμε με την αδερφή μου την έκδοση του Golden Axe για τα ουφάδικα, στο Χ360, μία φορά το μήνα.

   Υ.Γ. Το ρώτησα και μου είπε να το ξεκινήσω ένα μήνα πριν την κυκλοφορία του Animal Crossing ώστε να μην έχω θέμα.

   1. Ο/Η blackpax λέει:

    Χαχα (ή χοχο, ένεκα επερχόμενων εορτών), ο γιατρός σου δείχνει να έχει βαθειά γνώση της gaming βιομηχανίας και των ψυχοδραστικών ενεργειών των ΙΡ στον κάθε παίκτη!

    Περιμένω τα θετικά εξώφυλλα που λες…

Leave a Reply