ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Death Stranding (@PS4, PC)

Επόμενο Άρθρο
Mega Drive Mini (@Mega Drive Mini)
Σχόλια(5)
  1. Ο/Η blackpax λέει:

    Καταρχάς μπράβο για το ανέβασμα του ριβιού!

    Πολύ περιγραφικό και αναλυτικό, ταυτόχρονα “ζεστό”, από εκείνα που με κάνουν να αναπολώ την εποχή του χαρτιού…

    Αγαπώ τον Χιντεούλη και συγκλονίστηκα με το μήνυμα του mgs στο ps1, αλλά νομίζω αυτό θα με κουράσει όπως μπορώ να καταλάβω. Θα το παίξω, δεν ξέρω το πότε όμως.

    Η όλη σκέψη πάντως είναι πολύ βαθειά και προχωρημένη, παρά της θρησκευτικές ίσως αντιθέσεις που θα βρούν πολλοί παίκτες (και μη). Μπράβο στον Κοτζιμάκο (πάντα χαϊδευτικά…) που καλλιεργεί το κοινό του με τους τίτλους του. Δείχνε υπευθυνότητα του ρόλου του, το κοινό θα μασήσει ό,τι του δώσεις. Άσχετα απ’ την υλοποίηση, η προθέσεις δείχνουν άριστες και ο σεβασμός στο παιχνίδι, ως γενική έννοια, άξιος.

    Με την ευκαιρία, με κουράζουν τα εξώφυλλά σας ρε παιδιά, πολύ σκοτεινιές και κούραση….Κάντε κάτι!!

    Αγαπητέ Φωκίωνα, σε ευχαριστούμε 🙂

  2. Ο/Η blackpax λέει:

    “η προθέσεις”… καλός είμαι. Βάλτε κάνα edit γμτ…

  3. Δεν ξέρω τι παίζει με το edit, θα ρωτήσω. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Τώρα για τα εξώφυλλα, μάλλον συνέπεσαν τέτοια θέματα.

  4. Ο/Η PIREDERAS λέει:

    Έχω παίξει λίγες ώρες μέχρι στιγμής, σίγουρα το Death Stranding δεν είναι ακόμα ένα από τα πολλά open world games που έχουμε παίξει ήδη. Είναι διαφορετικό, αλλά ταυτοχρόνως δεν είναι και λαϊκής κατανάλωσης, το action κομμάτι είναι μαζεμένο σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Περισσότερο θα το έλεγα εμπειρία. Αν κάποιος είναι ανοικτός στο διαφορετικό, και δέχεται ένα πιο χαλαρό στους ρυθμούς του game, ιδιαίτερα αν είναι Κοτζιμικός, θα περάσει καλά με το Death Stranding.

Leave a Reply