ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Days Gone (@PS4)

Σχόλια(6)
 1. Ο/Η blackpax λέει:

  Καταρχάς κανείς δεν θα ρωτούσε για Μπογδάνο, γιατί τα κιλά είναι αισθητά περισσότερα και ο συνειρμός είναι αδύναμος. Σε αντίθεση με το far cry 4, που ο Κωστέτσος παίζει να έκανε κρυφά το ψηφιακό μοντέλο για τον παρανοϊκό τύπο. Δεύτερον, ωραίο το ριβιού, αλλά νοιώθω ότι, κατά τόπους, είναι κείμενο για διπλωματικές διαπραγματεύσεις! Μια έτσι, μια γιουβέτσι, ναι μεν αλλά, κακώς αλλά καλώς κτλ.
  Συμφωνώ σε αυτό που λες με την αισθητική και αν του έβαζες τίτλο Last of us 2, θα ταίριαζε αβίαστα. Αν και έχω άλλα στη σειρά, είναι ένα παιχνίδι που θα το αγοράσω κάποτε, όχι προσεχώς, αν μέχρι τότε δεν το πετάξει σε κανα πλας η sony. Διότι νοιώθω ότι είναι “αναγνωριστικό” ΑΑΑ της κατηγορίας, ώστε να διερευνηθεί λίγο το τοπίο και να φτιαχτεί μια τεχνογνωσία για τη συνέχεια. Επομένως το βλέπω να πέφτει πολύ γρήγορα σε τιμή. Όπως επίσης βλέπω να έρχεται σε 1-2 χρόνια κάτι πολύ δυνατό απ’το συγκεκριμένο studio, το οποίο προφανώς έχει ως πρότυπο τις naughty dog (και λιγότερο rockstar).

  Πάντως με τα ψέμματα, φτάσαμε να έχουμε στο ps4 πολλά και δυνατά παιχνίδια, ώστε να δικαιολογεί την αγορά της κονσόλας για αρκετά χρόνια ακόμα, άσχετα απ’ την έλευση του 5.

  Συγγνώμη για τη φλυαρία, με πιάνει ώρες ώρες και δεν κάνω πολλά για να τη σταματήσω…

  1. Σε 1-2 χρόνια πολύ δύσκολο, αφού αυτό πήρε… έξι; Χαίρομαι πολύ με το “ναι μεν, αλλά”, γιατί ακριβώς αυτό το μήνυμα ήθελα να περάσω.

   1. Ο/Η blackpax λέει:

    Το μήνυμα το πέρασες μια χαρά, αλλά τον τελικό βαθμό ;;;;; 6 ;;;;; Oh, mon Dieu !!!

    Όσο για το 1-2 χρόνια, μην είσαι και πολύ σίγουρος ότι είναι λίγα (πλέον). Όταν θα βγάλεις το 5, θα θες οπωσδήποτε ΙΡ που να κερδίζουν απ τα αποδυτήρια. Δόξα τω Θεώ έχει πράγμα να στηριχτεί, αλλά ακόμα ένα, ακόμα καλύτερα. Και δεν αναφέρομαι σε days gone 2, αλλά σε κάτι διαφορετικό ίσως, απ’ το ίδιο studio. Δεν σου κάνει εντύπωση που ένα studio απλά έπαιξε μπάλα με ΑΑΑ παραγωγή σε περπατημένο δρόμο, χωρίς προσδοκίες για διθυράμβους; Εμένα μου φαίνεται σαν “παιδία μάθετε λίγο πως γίνεται η δουλειά, γιατί έχουμε δουλίτσα μπροστά μας” :-).

    1. Έχω την εντύπωση ότι αρχικά στόχευαν σε εντελώς άλλη ημερομηνία κυκλοφορίας, ώστε να μην πέσει τόσο κοντά σε LOU. Γενικά, πιστεύω ότι αν ήταν άλλη εταιρεία μπορεί και να το έκλεινε. Οι platform holders όμως ποντάρουν και στο μέλλον, όπως λες. Απλά δεν νομίζω ότι αυτό το μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο ακόμα. Σίγουρα η Bend θα έχει μερικές ιδέες σε στάδιο προπαραγωγής, ίσως και η Sony να έχει κάποια projects που θα θέλει να τα διερευνήσει κάποιο στούντιο. Αλλά πιστεύω ότι είναι νωρίς για να μπει η Bend σε φάση παραγωγής.

     1. Ο/Η blackpax λέει:

      Τεχνικά δεν διαφωνώ με όσα λες, απλώς μου φαίνεται πολύ συγκυριακό για να είναι τυχαίο. Το συγκεκριμένο στούντιο, αναλαμβάνει μια μεγάλη παραγωγή, σε ένα είδος που πουλάει σταθερά, χωρίς ιδιαίτερο άγχος και πίεση αποτυχίας, με μια μεγάλη σονυ από πίσω που ετοιμάζεται για την έλευση μιας νέας κονσόλας, για την οποία θα επιθυμεί (όπως θα έκανε ο καθένας) φρέσκα πρόσωπα και ιστορίες.
      Πραγματικά είναι νωρίς ακόμα να μπει σε φάση παραγωγής το στούντιο, όμως δεν θα μπορούσε να το κάνει αμέσως όταν (αν) θα χρειαστεί, απαιτείται μια προεργασία κι ένα δείγμα γραφής. Σε 2 χρόνα ίσως να είναι έτοιμο, αν το αποφασίσει η σόνυ.
      Τέλοσπάντων, ό,τι και να λέμε τώρα είναι απλά λόγια. Απλώς με πιάνει αυτό το κακό που έχω να θέλω να προβλέπω 🙂

Leave a Reply