E3 2019: Το Πρόγραμμα

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου παρατηρείται ραγδαία αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που αναγκάζονται να απουσιάσουν από την εργασία τους λόγω “ασθένειας”, ενώ οι ώρες ύπνου συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων μειώνονται τουλάχιστον κατά 60 με 70 τα εκατό.

Για τη διασφάλιση της ανθώπινης υγείας, ο Π.Ο.Υ. ενημερώνει τους πολίτες ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις ημέρες:

Κυριακή 9 Ιουνίου – η Microsoft στην Ε3 2019 (23:00 ώρα Ελλάδος)

Η αμερικάνικη εταιρεία έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την απουσία της μεγάλης της αντιπάλου, της Sony, με ποικίλες εκπλήξεις, δυνατές ανακοινώσεις και χορταστικά τρέιλερ. Αλλά και να μη συμβεί τίποτα από τα παραπάνω, τι στο καλό, δεν θα δούμε λίγο από τα Gears 5 και Halo: Infinite, για να χαρούμε κι εμείς λιγουλάκι;

Δευτέρα 10 Ιουνίου – η Bethesda στην Ε3 2019 (03:30 ώρα Ελλάδος)

Η αλήθεια είναι ότι μας έχει φάει η περιέργεια να δούμε τι ετοιμάζουν οι άνθρωποι της Bethesda για τη φετινή Ε3. Ας μην ξεχνάμε ότι η αμερικάνικη εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει δύο παιχνίδια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν για τα συστήματα επόμενης γενιάς. Ό,τι και να συμβεί, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα δούμε το DOOM: Eternal και αυτό από μόνο του είναι πολύ καλό.

Δευτέρα 10 Ιουνίου – η Ubisoft στην Ε3 2019 (23:00 ώρα Ελλάδος)

Με το Assassin’s Creed να κάνει διαλλειμα για φέτος και το Watch Dogs να αγνοείται (ή μήπως όχι;), είναι καλή ευκαιρία να δούμε λίγο περισσότερο από το πολυαναμενόμενο Beyond Good & Evil 2. Άντε και κανένα καινούργιο Just Dance.

Τρίτη 11 Ιουνίου – η Square Enix στην Ε3 2019 (04:00 ώρα Ελλάδος)

Ας είμαστε ειλικρινείς: δύο πράγματα μπορούν να κρατήσουν ζωηρούς και ακμαίους μέσα στα άγρια χαράματα. Τα αποκαλυπτήρια των Avengers και του Final Fantasy VII Remake. Με τους κινηματογραφικούς Εκδικητές να σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ευκαιρία είναι να λάμψουν οι ψηφιακές τους εκδοχές, από τα χεράκια της Crystal Dynamics.

Exit mobile version