επικαιρότητα byteme rss news
- 16:32 03.09.10
- video Νέο τρέιλερ για το Sonic 4
- 15:01 03.09.10
- games «Κάτι ανάμεσα σε Prince of Persia και Ikaruga το Outland»
- 14:45 03.09.10
- video Το πρώτο βίντεο του Kirby's Epic Yarn
τελευταία_άρθρα

Logitech G500
Το G5 πρωτοεμφανίστηκε το 2005 και γρήγορα έγινε από τα αγαπημένα ποντίκια για gaming, σε τέτοιο βαθμό που η Logitech το αναβάθμισε δύο φορές - μία με το G7 έναν χρόνο μετά που ήταν ίδιο αλλά ασύρματο και μία με το G5 ‘2007’ που είχε ένα επιπλέον πλήκτρο. Το G5 παρέμεινε στο προσκήνιο μέχρι φέτος όπου, παρότι υπήρχαν πλέον ποντίκια με πολύ μεγαλύτερη ανάλυση και περισσότερα πλήκτρα (400-2000dpi και επτά πλήκτρα είχε το καψερό), το αξεπέραστο, βολικό σχήμα του το κρατούσε στο προσκήνιο. Μετά από τέσσερα επιτυχημένα χρόνια, η Logitech αποφάσισε πως ήταν καιρός να εξελίξει το καλύτερό της ποντίκι.

Υποδεχτείτε το G500
Σε αντίθεση με το G9 το οποίο η Logitech αναμόρφωσε εντελώς, το G500 διατηρεί σχεδόν απαράλλακτο το σχήμα και το μέγεθος του G5. Είναι οβάλ, μεγάλο ώστε να το πιάνετε με ολόκληρο το χέρι, χωρίς περίεργες κλίσεις, ενώ τα πλήκτρα βρίσκονται στα ίδια ακριβώς σημεία. Εντούτοις, το G500 δανείζεται όλες τις τεχνολογίες του G9x. Ο λέιζερ αισθητήρας μπορεί να ρυθμιστεί on-the-fly από τα 200dpi έως τα 5700dpi (διακρίνονται με φωτεινή ένδειξη στην LED οθόνη) και συνολικά το ποντίκι φέρει δέκα πλήκτρα: τρία στο αριστερό πλαϊνό, δύο στην άκρη του αριστερού κυρίως πλήκτρου (τα οποία χρησιμοποιούνται για την αυξομείωση των dpi αλλά μπορείτε να τα προγραμματίσετε ως κοινά πλήκτρα), τα δύο βασικά και φυσικά τα τρία πλήκτρα (κλικ προς τα μέσα, αριστερά και δεξιά) της ροδέλας. Η τελευταία είναι η εξαίρετη μεταλλική με την επένδυση από αντιολισθητικό καουτσούκ, ωστόσο χαίρει δύο βελτιώσεων σε σχέση με των G9/G9x: είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος ενώ το πλήκτρο για να επιλέγετε την λειτουργία κύλισης της ροδέλας - μεταξύ της ελεύθερης, πολύ γρήγορης και τις βαθμιαίας πιο αργής - βρίσκεται επάνω στο ποντίκι, ακριβώς κάτω από την ροδέλα! Έχει ενσωματωμένη μνήμη για να σώσετε τις ρυθμίσεις σας για την περίπτωση που το μεταφέρετε σε άλλο PC, ενώ στον πάτο υπάρχει η θήκη για τα βαρίδια. Στην συσκευασία του G500 θα βρείτε μία κασετίνα με έξι βαρίδια των 4,5 γραμμαρίων και άλλα έξι του 1,7 γραμμάριου. Οπότε μπορείτε να προσαρμόσετε το βάρος του ποντικιού όπως το θέλετε. Η σύνδεσή του είναι ενσύρματη.

Το ιδανικό ποντίκι για games;
Θα μπορούσε! Το G500 δεν διαθέτει θήκες που να αλλάξουν το σχήμα του, ωστόσο βασίζεται σε ένα κλασικό σχέδιο που οι gamers γνωρίζουν και που ταιριάζει σε όλα τα χέρια και με λίγη προπόνηση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και με το αριστερό, αν θέλετε. Διαθέτει δέκα πλήκτρα στα οποία μπορείτε να αναθέσετε αντίστοιχες εντολές και την καλύτερη ροδέλα (που έχω πιάσει εγώ στα χέρια μου), είτε αποφασίσετε να την χρησιμοποιήσετε στα παιχνίδια σας, είτε για να ανεβοκατεβάζετε σελίδες κειμένου ή κάτι παρόμοιο. Ωραίο είναι και το σταχτί διακοσμητικό μοτίβο που έχει. Επιπλέον, στοιχίζει €70 και παρότι το κόστος δεν είναι χαμηλό, σε αυτή την τιμή δεν θα βρείτε άλλο ποντίκι με τόσο υψηλής ακρίβειας αισθητήρα λέιζερ και αριθμό πλήκτρων.










Το έχω πάρει ήδη :Ρ
Είχα το G5 στο σπίτι και στο γραφείο και μέχρι τώρα δεν είχα βρει καλύτερο...ευτυχώς που βγήκε αυτό G500! Αυτό το κόλπο με τα βαράκια είναι απίστευτο!!!!