επικαιρότητα τεχνολογία

Διασκέδαση «δωματίου» προσφέρει το Wii U

Σε εσάς τους λίγους που μόλις είδατε το νέο χειριστήριο του Wii U σκεφτήκατε πως θα μπορείτε να βάζετε την τηλεόραση όξω φωνή και να το παίρνετε μαζί σας στον «θρόνο»: ο Shigeru Miyamoto ετοιμάζεται να σας ξενερώσει! «Χωρίς να θέλω να ασχοληθώ με το αν είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσει κανείς τη συσκευή τριγυρνώντας στο σπίτι, το Wii U είναι σχεδιασμένο ώστε η κονσόλα και το χειριστήριο να βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο. Είναι σχεδιασμένα να αλληλεπιδρούν το ένα με το άλλο», είπε.

Οπότε, αν ψηνόσασταν για Zelda το μεσημεράκι όσο η τηλεόραση παίζει βάσει συνταγματικού δικαιώματος τη Ζωή της Άλλης, κάντε τα κουμάντα σας και αγοράστε ωτοασπίδες.

1 σχόλιο συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
cloud
14:34 23.06.11 cloud Λογικό και αναμενόμενο..
Αν του έδιναν μεγάλη ελευθερία πιθανόν θα γινόταν "αντίπαλος" του 3DS, και μάλλον δεν θα ήθελαν κάτι τέτοιο..
Συν ότι μπορεί να προκαλούσε και σύγχυση στην αγορά για το αν είναι ουσιαστικά η μπορούσε να γίνει μία (Σχεδόν.) καθαρή φορητή συσκευή.