επικαιρότητα
τεχνολογία
iPad2… jailbroken!
15:03 Τρίτη 15 ΜΑΡ 2011Ορισμένοι άνθρωποι έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο. Πριν καλά-καλά κυκλοφορήσει το iPad 2 (συγκεκριμένα μια μέρα αφού κυκλοφόρησε στην Αμερική), ένας χάκερ με το όνομα comex ανέβασε ένα βίντεο το οποίο αποδεικνύει ότι κατάφερε να σπάσει (jailbreak ftw!) τη συσκευή. Το βίντεο δείχνει ένα λευκό iPad 2 να τρέχει το Cydia, μια εφαρμογή που αναλαμβάνει την αναζήτηση και το κατέβασμα software σε jailbroken συσκευές. Βέβαια ακόμα το jailbreak δεν είναι διαθέσιμο στο ευρύ καθώς ο comex ισχυρίζεται ότι χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα για να το «πακετάρει» όμως από ότι φαίνεται η στιγμή αυτή δεν θα αργήσει.
-
19:18 15.03.11 Sir Pretender Και πολύ άργησε :PΕ, αναμενόμενο ήταν μωρέ! Λίγο νωρίς έγινε το όλο νταβαντούρι βέβαια αλλά όπως και να 'χει, κάποια στιγμή θα γινόταν. -
23:21 15.03.11 dummwiam Τέτοια θέλει ο κόσμοςκαι το iPad 2 θα ξεπουλήσει. Πάντα πίστευω και πίστευα ότι οι hacked συσκευές κάνουν καλό στον κατασκευαστή...ίσως να είναι και διαφημιστικό "τρικ" για τρέξει ο κόσμος να αγοράσει.




γίνε μέλος για να σχολιάσεις