επικαιρότητα φήμες

Φήμη: Το Assassin's Creed Odyssey θα είναι το επόμενο παιχνίδι της σειράς

Φίλες και φίλοι των Assassin's Creed, οι φήμες λένε ότι το επόμενο παιχνίδι της σειράς θα ονομάζεται Assassin's Creed Odyssey και δεν θα έχει καμία σχέση με το Super Mario Odyssey :P

Τούτη τη φορά, το νέο AC θα μας ταξιδέψει στην Αρχαία Ελλάδα και σύμφωνα με τις φήμες, θα διαφέρει ακόμα περισσότερο από τα προηγούμενα ασασίνια, καθώς θα μας επιτρέπει να διαλέξουμε το φύλο του ασασίνου μας, θα διαθέτει επιλογές διαλόγου (στα πρότυπα των Mass Effect και του Witcher 3) όπως και στοιχεία που παραπέμπουν σε RPG.

Την ύπαρξη του τίτλου, "πρόδωσε" ένα ωραιότατο μπρελόκ σε σχήμα αρχαιοελληνικής περικεφαλαίας, με το λογότυπο του νέου παιχνιδιού να κοσμεί τη συσκευασία.

Οτιδήποτε σχετίζεται με το νέο Assassin's Creed, θα το μάθουμε κατά τη διάρκεια της φετινής Ε3, η οποία ξεκινά σε λίγες μέρες. Μέχρι τότε, υπομονή.

Πηγή: Kotaku

4 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
paokman
11:46 01.06.18 paokman !!!
Για να δούμε!

pirederas
14:28 01.06.18 pirederas χωρίς τίτλο
Η ubisoft έβγαλε tweet με σκηνή που θυμίζει το "this is Sparta!". Ελλάδα confirmed λοιπόν.

super_mario
16:34 01.06.18 super_mario χωρίς τίτλο
Γεια σου καλενότσες

Dismiss
17:41 01.06.18 Dismiss Πάντως...
...αρκετό καιρό πριν, λίγο μετά την κυκλοφορία του Origins, μεταφραστικές εταιρείες από το εξωτερικό ζητούσαν πληροφορίες στην Ελλάδα για απόδοση ελληνικών της ελληνιστικής περιόδου, μετάφραση και ηχογράφηση. Τότε φαντάστηκα ότι ήταν για κανένα expansion του Origins. Τώρα ξεκαθάρισε αρκετά η εικόνα :P (Εννοείται ότι τα Ελληνικά του Origins είναι λίγο καλημέρα-καληνότσες)