Με κάμερα στα 8MP το νέο iPhone
10:27 Τρίτη 19 ΑΠΡ 2011Πληροφορίες που μας έρχονται από την έγκυρη κατά το παρελθόν σε τέτοια θέματα, Concord Securities, θέλουν το iPhone 5 να έρχεται εξοπλισμένο με κάμερα στα 8MP. Η φίρμα επικαλείται πηγές μέσα στους προμηθευτές της Apple και αναφέρει πως εμφανισιακά, το iPhone 5 θα είναι τάλε-κουάλε με το iPhone 4. Μέσα του θα κρύβει τον ίδιο επεξεργαστή με το iPad 2, έναν A5, ενώ για την απαθανάτιση των σημαντικότερων στιγμών του χρήστη θα είναι εφοδιασμένο με κάμερα ανάλυσης 8MP. Για την αποφυγή προβλημάτων όπως το περίφημο με την κεραία του iPhone 4, η Apple έχει φροντίσει να βελτιώσει τον σχεδιασμό και τις επιδόσεις της εσωτερικής κεραίας της συσκευής. Ο αναλυτής της Concord, Ming-Chi Kuo, πρόσθεσε πως η παραγωγή του νέου κινητού θα αρχίσει κάπου μέσα στον Σεπτέμβριο.
-
22:59 19.04.11 nitro912gr old news...Το είχε πει κατά λάθος κάποιος τυπάς από την Sony η οποία και θα προμηθεύσει τα parts για τις φωτογραφικές των επόμενων iphone. -
23:16 19.04.11 Sir Pretender RE: old news...Δεύτερη σχετική αναφορά λοιπόν, οπότε υποθέτω «κλειδώνουμε» στα 8MP, ε; -
23:44 19.04.11 nitro912gr RE: RE: old news...Ναι είναι σίγουρο, τώρα υπάρχει ένα ? για το μην τυχών οι κάμερες είναι για κανά iPad 3, γιατί φήμες λένε ότι δεν θα δούμε iPhone 5 μέσα στο 2010.
Η Sony θα προμηθεύσεις τα parts αλλά δε ξέρει για που πάνε, μπορεί να βγάλει τίποτα κουλό καινούργιο, ξέρω εγώ, μην πετάξει κάνα iPod nano με 8άρα να πηδηχτούμε από τα παράθυρα.
:P




γίνε μέλος για να σχολιάσεις