επικαιρότητα πρόσωπα

O Tatsumi Kimishima είναι ο νέος πρόεδρος της Nintendo

Έχουμε Πρόεδρο!

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι ο Tatsumi Kimishima αναλαμβάνει την προεδρία της εταιρίας και γίνεται ο διάδοχος του Satoru Iwata, ο οποίος μας άφησε τον Ιούλιο του 2015. Ο Kimishima εντάχθηκε στο δυναμικό της Pokemon Company το 2000, ενώ από το 2002 ως το 2006 διετέλεσε πρόεδρος της Nintendo of America. 

Πέρα από τον νέο πρόεδρο, η Nintendo ανακοίνωσε τους νέους ρόλους των Genyo Takeda και Shigeru Miyamoto. Ο επικεφαλής του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης, θα φέρει τον τίτλο του «Technology Fellow», ενώ ο Miyamoto, που είναι υπεύθυνος του τμήματος Entertainment Analysis & Development, γίνεται o «Creative Fellow» της εταιρίας.

Πηγή: Gematsu

8 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
Dismiss
12:15 14.09.15 Dismiss Χαρούμενος φαίνεται
...

ektelion
14:21 14.09.15 ektelion RE: Χαρούμενος φαίνεται
Χαχααχαχα, talk about taking one for the team...

Shinobi
14:15 14.09.15 Shinobi Πρόεδρε
Αγαπητέ νέε πρόεδρε,

Δώσε εντολή να φτιάξει η Nintendo ένα platform με Mario και Sonic. Μετά άραξε στην καρέκλα σου και δώσε παραγγελία για ένα χρηματοκιβώτιο σαν κι αυτό που έχει ο θείος Σκρουτζ, έτσι ώστε να χωρέσουν τα τρισεκατομμύρια γιεν που θα μπουν στα ταμεία της εταιρίας από τις πωλήσεις του παιχνιδιού.

Με εκτίμηση,

ο σύμβουλός σου

pirederas
15:41 14.09.15 pirederas Habemus Papam
Δεν ξέρω ποιός είναι ο Tatsumi Kimishima. Από την στιγμή όμως που οι Genyo Takeda και Shigeru Miyamoto παραμένουν ουσιαστικά στις θέσεις τους με τον ίδιο περίπου ρόλο, μην περιμένετε μεγάλες αλλαγές. Και αυτό θα φανεί όταν δούμε τις επόμενες κινήσεις της Nintendo.

@ Shinobi

Εγώ αυτό που θα ήθελα είναι να τολμήσουν να φτιάξουν κάτι πραγματικά νέο, και σε IP αλλά και σε gameplay, που να μην έχει σχέση με ο,τιδήποτε έχουν ήδη φτιάξει μέχρι σήμερα. Η Nintendo χρειάζεται κι άλλα ανατρεπτικά παιχνίδια σαν το Splatoon.

super_mario
16:12 14.09.15 super_mario χωρίς τίτλο
Άμα είναι σαν το σπλατούν προτιμώ την ιδέα του Shinobi. Αφού έχουν ένα σωρό καλές συνταγές που λειτουργούν χρόνια τώρα, δεν καταλαβαίνω γιατί μία νέα ip σημαίνει αυτόματα και ανατροπή. Δώσε Ζέλντα πρόεδρε, Mario Galaxy και κάνα metroid απ' τα prime όμως τα καλά. Αν και αυτό της team ninja πλάκα είχε.

cloud
16:41 14.09.15 cloud χωρίς τίτλο
Αγαπητέ Τατσούμι Κιμιπωσσελένε άκου τα φανμποϊ της Nintendo και κάτι άλλα ζωωωωωω.... "gamers που ξέρουν", και βγάλε κάτι ελάχιστα πιο δυνατό από το WiiU..... μην πω και το WiiU μία χαρά είναι για νέο σύστημα του 2016-17 (Γιατί η Nintendo ΠΟΤΕ δεν βγάζει κάτι πιο δυνατό από τους άλλους, και δεν είναι δυνατόν να βγει κάτι πιο δυνατό από το PS4 γιατί το PS4 είναι ότι πιο δυνατό υπάρχει!!! Έστω και αν έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που βγήκε στην αγορά...)!!
Βγάλε χειριστήριο με 4 οθόνες, ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ανιχνευτή της ίριδας του ματιού, και του αποτυπώματος του πρωκτού..
Βγάλε Super Mario Galaxy 3-4-5-6-7 και φυσικά 8!!!
Βγάλε 5-6 ακόμα New Super Mario Bros με ίδια γραφικά σαν αυτά που είχε στο DS..
Και ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!!!! Μην δώσεις την δυνατότητα σε άλλους να φτιάξουν κάτι επάνω στην κονσόλα σου!!!

ektelion
17:22 14.09.15 ektelion RE: χωρίς τίτλο
Χαχαχαχα, αυτό με τον πρωκτό κατοχύρωσέ το καλύτερα ;-)

cloud
18:17 14.09.15 cloud RE: RE: χωρίς τίτλο
Τρέχω να καταθέσω την πατέντα!! :Ρ