επικαιρότητα πρόσωπα

«Γελάνε» οι hackers με το νέο firmware του PS3

Η Sony κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο update που αναβαθμίζει την έκδοση του firmware του PS3 στην 3.56, σε μια προσπάθεια να μπαλώσει κάποια απ’ τα κενά που αποκάλυψαν πρόσφατα οι διάφορι hackers οι οποίοι και ασχολήθηκαν με το σύστημά της. Ωστόσο με δηλώσεις του, ο Mathieu Hervais, ένας εξ’ αυτών, χαρακτήρισε το τελευταίο update ως την απέλπιδα προσπάθεια της Sony να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται –που λέει και το άσμα.

«Η έκδοση 3.56 ήταν περισσότερο ένα patch για να σωθεί ότι σώζεται. Η Sony πράγματι διόρθωσε ότι επιδεχόταν διόρθωσης, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ασχολήθηκε με ένα μόνο μειονέκτημα», ήταν το σχόλιο του Gervais ο οποίος στη συνέχεια μπήκε σε τεχνικά θέματα για να καταλήξει στο φινάλε: «Οι άνθρωποι που προσέλαβε η Sony έκαναν παιδικά λάθη σε ό,τι αφορά την ασφάλεια του συστήματός της».

Κάποιος ρίχνει δίχτυα…

2 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
Nikos1451
12:21 03.02.11 Nikos1451 Κάτι σχετικό
http://leakerz.net/wp/2011/02/02/new-ps3-feature-rootkit-inside/

Καταλαβαίνω την ανάγκη της εταιρείας να προστατεύσει το προϊόν της -και τα κέρδη της βεβαίως βεβαίως- αλλά μήπως, λέω μήπως, το παρακάνουν;

edit από ότι φαίνεται είναι μούφα η είδηση. Δεν βρήκα άλλα links που να το επιβεβαιώνουν.

Ianos_21
01:09 04.02.11 Ianos_21 ...
Ριχνει διχτυα ή γεφυρες?