επικαιρότητα
βιομηχανία
Η BioWare «ξεψαχνίζει» το Skyrim!
11:33 Τετάρτη 21 ΔΕΚ 2011«Know thy enemy», λέει ένα παλιό ρητό και στη BioWare φαίνεται πως το ενστερνίζονται πλήρως. Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο Wired ο Ray Muzyka, συνιδρυτής και επικεφαλής του στούντιο, η ομάδα ανάπτυξης του Dragon Age ΙΙΙ έχει πέσει με τα μούτρα πάνω στο Skyrim, το οποίο και ελέγχει διεξοδικά προκειμένου να… πάρει ιδέες! «Ελέγχουμε λεπτομερώς το Skyrim, μας αρέσει και είμαστε θαυμαστές της δουλειάς και των παιχνιδιών της Bethesda. Πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε υπέροχα πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Muzyka που πρόσθεσε πως: «Ο στόχος μας είναι να εκπλήξουμε τους φίλους μας. Είδα τις προηγούμενες εβδομάδες κάτι που αποτελεί πραγματικά το μέλλον του franchise και ανυπομονώ να το ανακοινώσω».
Τι να εννοεί ο Dr. Ray…;
-
-
15:43 21.12.11 Nikos1451 Τώραπώς θα αντλήσουν εφαρμόσιμες ιδέες από ένα παιχνίδι που δεν έχει party based gameplay μόνο μια Ανδράστη ξέρει. -
16:41 21.12.11 nitro912gr χωρίς τίτλοΠως είναι δυνατόν ένα στούντιο με βαριά ιστορία στα RPG να προσπαθεί να αντλήσει έμπνευση από το skyrim με ότι συνεπάγεται αυτό, μόνο αυτοί ξέρουν...
Κάτι μου λέει ότι το DAIII θα είναι sandbox και πίπα... -
17:45 21.12.11 luffy RE: χωρίς τίτλοΤελικά τα RPG (όπως το Skyrim) είναι άξια και δεν χειροτερεύουν τόσο όσο λέτε :) -
17:53 21.12.11 Nikos1451 RE: RE: χωρίς τίτλοΔεν μίλησα για χειροτέρευση. Απλά δεν καταλαβαίνω πώς μπορούν να εμπνευστούν από ένα παιχνίδι που επικεντρώνεται σε εντελώς διαφορετικούς τομείς.
Ανοιχτός κόσμος και χαλαρή, σχεδόν ανύπαρκτη αφήγηση και από την άλλη ένας σχετικά γραμμικός κόσμος με πολλούς διαλόγους και cut scenes. Συν του ότι όπως ήδη ανέφερα από τη μια ελέγχεις έναν μόνο χαρακτήρα και από την άλλη έχεις ολόκληρη ομάδα.
Πιο λογικό θα ήταν να εμπνευστούν από κάποιο jprg παρά από έναν sandbox τίτλο. -
20:53 21.12.11 nitro912gr RE: RE: χωρίς τίτλοΕίναι άξια, αλλά έχουν κάτι τρύπες ΝΑ. Να πω ότι ένα στούντιο που κάνει FPS και θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στα RPG και μελετάει το Skyrim, να το καταλάβω.
Μια εταιρία που έχει δώσει μερικά από τα καλύτερα RPG όμως; Το μόνο που μπορώ να κατανοήσω είναι μήπως μελετάνε τις τρύπες, για να τις αποφύγουν αυτοί, αλλά μετά το DA2... δε ξέρω, φοβάμαι.




γίνε μέλος για να σχολιάσεις