επικαιρότητα βιομηχανία

«Στο βάθος κήπος» για το Wii HD

Ο Reggie Fils-Aime ασχολείται ολοένα και περισσότερο με το Wii HD τώρα τελευταία και έτσι, μετά τις δηλώσεις του ότι κάτι τέτοιο απλά δεν υπάρχει, επανήλθε με νέες… πληροφορίες! «Ξέρετε πολύ καλά ότι στην Nintendo, αποφασίζουμε να αλλάξουμε γενιά όσον αφορά στις κονσόλες μόνο όταν η τρέχουσα αδυνατεί να κάνει πράξη τα όσα έχουμε υπ’ όψιν μας» ξεκίνησε ο Reggie και συνέχισε: «Απλά το HD λοιπόν, δεν αρκεί για να είναι από μόνο του το επόμενο βήμα για ‘μας, θα πρέπει να υπάρχουν κι άλλα, νέες δυνατότητες και καινούρια στοιχεία και δεδομένων αυτών, η νέα κονσόλα τοποθετείται κάπου βαθιά στο μέλλον». Ο Fils-Aime δεν παρέλειψε βέβαια να εκφράσει την απογοήτευσή του σχετικά με το ότι παιχνίδια σαν το Modern Warfare 2 και το Assassin’s Creed II δεν κυκλοφορούν για το Wii.

Ναι Reggie, βγάλτε ένα Wii HD να δεις μετά τι έχει να γίνει. Πού μας κλαίγεσαι κάθε μέρα!

5 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
RooF
14:42 18.11.09 RooF Ε Ε Ερχετε
Δεν μου βγαζουν απο το μυαλο. Ο Reggie πεταει απο εδω και απο εκει info και μετα παει σπιτι του και γελαει (ειναι τελειο να ξερεις κατι που η αλλοι αγνοουν :P ). Ειμαι σιγουρος οτι το εχουν ετοιμο και περιμενουν απλα να βγει το natal και wand για να δουν τι και πως.

(Αν βγω αληθινος θελω μεντες γιατι τελειωσαν :D )

knut
03:31 19.11.09 knut Σώπα ρε...
..που θέλει και Assasins στο Wii! Είδαμε και το Dead Rising πως τα πήγε που ήταν port από το 360. ΟΥΣΤ! (και ναι είμαι κάτοχος μόνο Wii παό τη next gen.. τρομάρα μου)

RooF
12:31 19.11.09 RooF RE: Σώπα ρε...
Εσυ μιλας για αυτη τη γενια. Ο Reggie προφανως εννοει οτι θα ηθελε στην επομενη κονσολα να μην υπαρχουν τετοια θεματα.

Dismiss
12:59 19.11.09 Dismiss Μα το Modern Warfare 2 βγήκε για Wii...
... ή ετοιμάζεται. Reflex το λένε νομίζω και από ότι ακούω είναι όσο καλό θα μπορούσες να ελπίζεις στο Wii.

TxCForever
14:36 19.11.09 TxCForever WRONG!
Το Reflex είναι port του πρώτου όχι του sequel.