επικαιρότητα βιομηχανία

H Sony δεν θα λάβει μέρος στην Ε3 2019

H Sony αναζητά νέους τρόπους επικοινωνίας με το καταναλωτικό κοινό, σε μια προσπάθεια να ανανεώσει το ενδιαφέρον των φίλων του Playstation. Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτής της ανανέωσης, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να λάβει μέρος στην Ε3 2019.

Έτσι λοιπόν, σπάει μια παράδοση που κράτησε 24 ολόκληρα έτη, καθώς η Sony ήταν ένας από τους βασικούς παίκτες της μεγαλύτερης γιορτής του gaming, από το 1995, χρονιά κατά την οποία εγκαινιάστηκε για πρώτη φορά η έκθεση Ε3. Μάλιστα, η ιαπωνική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει ούτε η παραδοσιακή παρουσίαση/συνέντευξη Τύπου, εντός ή εκτός του πλαισίου της έκθεσης. Συνεπώς, τέρμα τα μεγκατονς, οι μεγάλες ανακοινώσεις και οι εκπλήξεις.

Πάντως, η απουσία της Sony από την επόμενη Ε3 δεν θα πρέπει να ανησυχεί τους φίλους της εταιρείας, καθώς το PS4 συνεχίζει να πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι. Από το Νοέμβριο του 2013 μέχρι και σήμερα, η Sony έχει διαθέσει περισσότερα από 86 εκατομμύρια κονσόλες και πάνω από 777 εκατομμύρια παιχνίδια. Καθόλου άσχημα.

Ενδεχομένως να κάνει συντήρηση δυνάμεων ως την ώρα της αποκάλυψης του συστήματος που θα διαδεχτεί το PS4. Σωστά;  

Πηγές: Eurogamer και Games Industry

         

4 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
pirederas
01:02 17.11.18 pirederas χωρίς τίτλο
Η Sony έδειξε ό,τι ήταν να δείξει για το PS4. Λογικά Sony Santa Monica, Guerrilla Games και Japan Studio όλο και κάτι θα ετοιμάζουν ήδη για την επόμενη γενιά, τώρα απλά υπομονή μέχρι να ανακοινωθεί το PS5 σε 1,5 χρόνο. Μέχρι τότε έχουμε να περιμένουμε Death Stranding, The Last of Us part 2 και Ghost of Tsushima, χώρια τί έχει ο καθένας στο backlog.

Το Days Gone δεν το λαμβάνω υπ' όψιν :)

Shinobi
01:31 17.11.18 Shinobi RE: χωρίς τίτλο
Τι είναι το Death Stranding;

pirederas
Silender
10:53 18.11.18 Silender RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
Νταξ, έκλαψα.