επικαιρότητα βιομηχανία

Έρχεται και το PS Store από τη Sony –με πολλά παιχνίδια δώρο!

Το PSN είναι και πάλι μαζί μας εδώ, ενωμένο, δυνατό, μόνο που πλήρες δεν το λες. Ανάμεσα στα στοιχεία που λείπουν από το δίκτυο της Sony είναι και τo PlayStation Store, το μεγάλο… στοίχημα της εταιρείας. Για το θέμα μίλησε ο Jeff Rubenstein, υπεύθυνος κοινωνικών μέσων της εταιρείας που εξήγησε ότι η Sony θα προχωρήσει σε πολλαπλά updates του PS Store προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. «Έχουν χαθεί ως τώρα τρεις Τρίτες που περιελάμβαναν προϊόντα όπως το demo του MotorStorm: Apocalypse και το Under Siege. Σας διαβεβαιώνω πως δεν θα χάσετε άλλο τέτοιο σπουδαίο περιεχόμενο», είπε.

Από εκεί και πέρα, η Sony θα αποζημιώσει τους χρήστες με έναν μήνα συνδρομής στο PS Plus συν τις μέρες που χάθηκαν για όσους ήταν ήδη μέλη της υπηρεσίας. Σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια που θα δοθούν πεσκέσι, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν δύο για το PS3 από τα LittleBigPlanet, inFamous, WipeOut HD/Fury, Dead Nation και Ratchet & Clank: Quest for Booty και άλλα δύο για το PSP από τα ModNation Racers, Pursuit Force, Killzone Liberation και LittleBigPlanet PSP. Αρκετές είναι οι εταιρείες που θα μοιράσουν σπέσιαλ δωράκια στα multiplayer sessions των παιχνιδιών τους αυτό το Σαββατοκύριακο όπως π.χ. η Zipper με το SOCOM: Special Forces και η Activision με το Black Ops.

10 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
Sir Pretender
13:19 17.05.11 Sir Pretender Σόρι κιόλας...
...αλλά γιατί έχω την εντύπωση ότι οι προσφορές είναι σε στυλ «ό,τι μας περίσσεψε»...;

nilo
13:46 17.05.11 nilo RE: Σόρι κιόλας...
Σε χαλάνε δηλαδή 2+2 παιχνιδάκια τσαμπέ;

Dismiss
14:04 17.05.11 Dismiss RE: RE: Σόρι κιόλας...
Από τη μία, απογοητεύτηκα. Θα ήθελα ένα Outland, ένα Clash of Heroes, έστω έναν τίτλο που δεν έχω. Από την άλλη, όσοι δεν δοκίμασαν το Infamous έχουν μια φοβερή ευκαιρία να ετοιμαστούν για το sequel, ενώ για μένα το Wipeout HD είναι μια απαραίτητη αγορά για κάθε PS3, ακόμα και αν δεν σου αρέσει το είδος. 

Εν ολίγοις, είναι εντελώς υποκειμενικό. Για μερικούς χρήστες, αυτά που δίνει η Sony είναι δεκάδες ώρες διασκέδασης. Για άλλους, όπως και για μένα, είναι μια ευκαιρία να τσιμπήσουν το Dead Nation που σκεφτόντουσαν να αγοράσουν για το online και αυτό ήταν. Δεν με χαλάει ο έξτρα μήνας PSN Plus, γιατί ξέρω ότι θα αγοράσω και άλλα παιχνίδια στο μέλλον από εκεί σε μειωμένες τιμές.

Sir Pretender
14:46 17.05.11 Sir Pretender RE: RE: Σόρι κιόλας...
Ναι, με χαλάνε γιατί πολύ απλά μου δίνουν την αίσθηση ότι η επιλογή έγινε με το σκεπτικό: «Να τους δώσουμε κάτι για να λέμε ότι τους δώσαμε». Ο Caplin της Sony, επειδή στο PS blog έπεσε «κράξιμο» βγήκε κι είπε πως τα παιχνίδια που δίνουν έχουν πάρει πάνω από 84% στο Metacritic. Και το FIFA 08 τα 'χε πάει καλά, θυμάμαι, αλλά δεν νομίζω να χαρεί κανείς αν του το προσφέρουν.

Για τον έναν μήνα PS Plus, αντιθέτως, δεν έχω κανένα μα κανένα παράπονο.

Olorin
14:50 17.05.11 Olorin RE: RE: RE: Σόρι κιόλας...
Εντάξει, δεν νομίζω να είχε κανείς βάσιμες ελπίδες ότι θα έδιναν φετινά παιχνίδια. Και στο κάτω-κάτω ναι, είναι όλα πράγματι αξιόλογα. 

Αν είναι κάτι το οποίο μπορώ να τους προσάψω, είναι ότι περίμενα πολύ μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών, γιατί -ακριβώς επειδή είναι παλιά και καλά παιχνίδια- δεν είναι λίγοι αυτοί που μπορεί ήδη να τα έχουν, έστω τα περισσότερα...

DukeM
16:06 17.05.11 DukeM χωρίς τίτλο
Μεταξύ μας ρε Πέτρο τι περίμενες; Κανένα Uncharted ή το GOW 3; Πιστεύω ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο οτι θα είναι σχετικά παλιά παιχνίδια και PS3 exclusives (τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν γίνει Platinum). Προσωπικά έτρεφα ελπίδες για το Killzone 2, αλλά και το inFamous μου κάνει. Εν ολίγοις 2 παιχνίδια των 25-30€ δώρο, δεν με χαλάνε. + ο ένας μήνας δωρεάν του Plus.

Dismiss
16:12 17.05.11 Dismiss RE: χωρίς τίτλο
Και όλα αυτά επί περίπου 30 εκατομμύρια, ε, δεν είναι και φτηνό.

Sir Pretender
18:30 17.05.11 Sir Pretender RE: RE: χωρίς τίτλο
Προφανώς δεν είναι φθηνό και σε διαφορετική περίπτωση θα κατέστρεφε οικονομικά τη Sony. Ως μέλος του ειδικού Τύπου των videogames το καταλαβαίνω. Ως καταναλωτή όμως ελάχιστα με απασχολεί. Θα τους παραδεχόμουν αν έδιναν π.χ. δώρο αντί για το LBP το LBP 2 -ναι, ΟΚ, προφανώς και ζητάω όχι απλά πάρα πολλά αλλά υπερβολικά πολλά αλλά το ξαναλέω, μιλώ ως καταναλωτής.

Deathracer2009
17:27 17.05.11 Deathracer2009 χωρίς τίτλο
Tα παιχνιδια που προσφερει τα εχει παρει και η κουτση Μαρια. Τα εχω και τα 5 δυστυχως. Χαθηκε ενα GOW Collection, MAG, Siren (αν και το εχω αυτο, για το αλλους χρηστες το λεω), Μodnation Racers (να την βρασω την εκδοση του PSP). 
ΑΣΧΕΤΟ!!!
Εγω απορω επισης πως γινεται ολοκληρη MS να εχει σε digital downloads (exclusive και μη) τα παιχνιδια της και η Sony να εχει μερικα μονο. Υπαρχουν στο store της Uncharted 1, Resistance 1, R&C ACiT κτλ; 

TxCForever
17:56 17.05.11 TxCForever Αναγκαστικά...
πάω για Ratchet & Clank και Wipeout αφού τα υπόλοιπα τα έχω.