επικαιρότητα
βιομηχανία
20 εκατ. πωλήσεις για τους χάρτες των Call of Duty
11:01 Τρίτη 03 ΑΥΓ 2010H Activision ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις των map packs για τα Call of Duty ξεπέρασαν τα 20 εκατομμύρια! Φυσικά μιλάμε για τα πακέτα που έχουν βγει για όλη τη σειρά και συγκεκριμένα για το Call of Duty 4 (1), για το World at War (3) και το Modern Warfare 2 (2) με τον Bobby Kotick να δηλώνει χαρούμενος για το επίτευγμα αυτό. Με το Black Ops να βρίσκεται καθ’ οδόν μάλιστα, είναι δεδομένο ότι η σειρά βάζει πλέον πλώρη για το φράγμα των 30 εκατομμυρίων.
-
-
07:35 04.08.10 nitro912gr duhΓιατί ο κόσμος θέλει να πληρώνει για χάρτες; Τόσοι καλοί και τζάμπα υπάρχουν... ή όχι; Δεν ξέρω τι παίζει με αυτούς τους τίτλους είναι η αλήθεια. -
11:27 05.08.10 Eidolon RE: duhΧτύπησες νεύρο αγαπητέ appleάκια.Έχει γίνει σάλος για την έλλειψη servers,console,modding tools etc. στην pc έκδοση του παιχνιδιού.Οπότε no mods στο pc.Στις κονσόλες βέβαια πάντα έτσι ήταν.




γίνε μέλος για να σχολιάσεις