επικαιρότητα games

Υψηλές πωλήσεις για το God of War

Ο μουσάτος Κράτος, εκτός από θεός του Πολέμου και όταν δεν εξολοθρεύει Έλληνες και Σκανδιναβούς θεούς, εργάζεται ως θεός των Πωλήσεων.

Και πως να μην είναι, αφού το εκπληκτικό God of War (οι συντάκτες του byteme σκέφτονται σοβαρά να αντικαταστήσουν το«...ε, δεν είναι και Breath of the Wild» με το «... ε, δεν είναι και God of War»), πούλησε 3,1 εκατομμύρια αντίτυπα, μέσα σε τρεις μέρες από την κυκλοφορία του στα καταστήματα.

Οι επιδόσεις του Μπεστ Σέλερ Κράτος γέμισαν με υπερηφάνεια την επικεφαλής της ομάδας Santa Monica Studios, Σάνον Στάντστιλ, η οποία ευχαρίστησε τα εκατομμύρια των οπαδών του οξύθυμου Σπαρτιάτη, για την υποστήριξη.

Πηγή: Eurogamer    

3 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
pirederas
15:12 08.05.18 pirederas χωρίς τίτλο
Δεν ξέρω αν τα 3+ εκατομμύρια πωλήσεων του God of War είναι οι καλύτερες launch πωλήσεις όλων των εποχών, αλλά για exclusive τίτλο είναι σαφώς εντυπωσιακό νούμερο. Δεν το περίμενα να έχει τέτοια επιτυχία το παιχνίδι, φαίνεται ότι η Sony διαχειρίστηκε πολύ καλά τα early reviews και πολύς κόσμος έκανε pre-order.

blackpax
16:41 08.05.18 blackpax χωρίς τίτλο
Μπράβο τους, έκαναν τεράστια δουλειά με σεβασμό στον παίκτη και το αξίζουν. Εις ανώτερα εύχομαι.Επί του πρακτέου τώρα, να δω πότε θα βρω χρόνο να το παίξω.Είναι μερικά παιχνίδια, όπως αυτό, που δεν μπορώ -και δεν τους αξίζει- να τα παίζω αποσπασματικά. Πρέπει να δημιουργήσω ένα δεκαήμερο χαράς. Μάλλον Ιούλιο το βλέπω...

Dismiss
17:44 08.05.18 Dismiss Δεν είναι μόνο η ποιότητα του τίτλου...
...είναι και η εγκατεστημένη βάση που βοηθάει πολύ σε κάτι τέτοια "ρεκόρ", ας μην το ξεχνάμε αυτό. Οι εμπορικές επιλογές μακροπρόθεσμα επηρεάζουν και την ποιότητα και αντιστρόφως.