επικαιρότητα games

Υπό ανάπτυξη αρκετοί τίτλοι Diablo

Η ανακοίνωση του Diablo Immortal, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για συσκευές iOS και Android, δημιούργησε έντονη δυσαρέσκεια στους φίλους της αγαπημένης σειράς από τη Blizzard, καθώς άλλο περίμεναν να (ένα συγκεκριμένο παιχνίδι με τον αριθμό τέσσερα στο τέλος) και άλλο είδαν. 

Θέλοντας να καθησυχάσει τους οπαδούς των Diablo, o συνιδρυτής της Blizzard, ο κύριος Allen Adham, ξεκαθάρισε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και διαβεβάιωσε το λαό ότι αρκετές από τις προγραμματιστικές ομάδες εντός της εταιρείας είναι απασχολημένες με την ανάπτυξη διαφόρων ντιαμπολοπαίχνιδων, τονίζοντας ότι η σειρά Diablo είναι πάρα πολύ σημαντική για την εταιρεία.  

Πάντως, ο κύριος Mark Kern (πρώην στέλεχος της Blizzard και παραγωγός του Diablo II), θεώρησε δικαιολογημένη την αντίδραση του κόσμου, καθώς η αμερικάνικη εταιρεία άφησε να εννοηθεί ότι κατά τη διάρκεια της φετινής BlizzCon, θα προχωρούσε στην αποκάλυψη ενός παιχνιδιού που πάει παρέα με τον αριθμό τέσσερα. Σύμφωνα με τον Kern, το πρόβλημα δεν είναι η ύπαρξη του Diablo Immortal, αλλά το γεγονός ότι η Blizzard έχει χάσει την επαφή με το κοινό της.  

Αυτά είναι προβλήματα... 

 

 

2 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
pirederas
00:15 07.11.18 pirederas Έχω πολλά Diablo, πάρε πάρε
Μαζί με το Diablo 4 αναπτύσσονται τα 5 και 6.
Μαζί με ένα καρτοπαίχνιδο Diablo και ένα digital novel Diablo.

Και μετά ξύπνησαν.

Silender
12:52 13.11.18 Silender ΠΙ ΑΡ ΝΤΙΖΑΣΤΕΡ
Kαλώς να ορίσει το toilet-gaming Diablo αλλά που είναι εδώ και 6.5 χρόνια κάτι Diablo για PC παρακαλώ???