επικαιρότητα games

To Napoleon: Total War τρέχει και σε budget συστήματα

Σύμφωνα με την Creative Assembly, το νέο παιχνίδι της σειράς Total War τρέχει ικανοποιητικά και σε μεσαίας δυναμικότητας συστήματα desktop και laptop μετά την συνεργασία με την Intel ώστε να μεγιστοποιηθεί η απόδοση του τίτλου σε υπολογιστές χαμηλού κόστους.

Ο Mike Simpson, Creative Director του τίτλου δήλωσε στα πλαίσια αυτού: «Το Napoleon είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια που φτιάξαμε που θα πρέπει να τρέχει ικανοποιητικά σε ένα μεσαίας δυναμικότητας laptop […] και αυτό είναι πολύ θετικό. Νομίζω πως πολλοί κάτοχοι PC όταν δουν τους υπολογιστές τους να θεωρούνται ξεπερασμένοι δεν αγοράζουν νέο desktop σύστημα αλλά αντίθετα καταλήγουν στην αγορά ενός laptop».

Κλείνοντας, ο Simpson αναφέρθηκε σε νέο project το οποίο ξεκίνησαν στην Creative Assembly αν και δεν μπήκε σε πολλές λεπτομέρειες πλην του ότι και σε αυτό συνεργάζονται με μεγάλες εταιρείες όπως η Intel για καλύτερη απόδοση σε όσο το δυνατόν περισσότερους υπολογιστές.

κανένα σχόλιο συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις