επικαιρότητα games

X018: Η γιορτή του Xbox...

H πρώτη μέρα της X018, της εκδήλωσης εορταστικού χαρακτήρα για το Xbox, μας έκανε να εκτιμήσουμε απεριόριστα την απόφαση της Sony να μην διοργανώσει φέτος της δικής της γιορτή, την περίφημη Playstaton Experience, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει τίποτα το αξιόλογο να μας δείξει.

Τέλος πάντων, η Microsoft προτίμησε να διοργανώσει μία ολόκληρη εκδήλωση για να παρουσιάσει όχι κάποιο νέο παιχνίδι, όχι για να δούμε τα νέα Battletoads, ούτε το Halo: Infinite ή έστω το Gears 5, αλλά τα δεκαέξι παιχνίδια που μπαίνουν στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass, καθώς και τα DLC που είναι προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν για παιχνίδια όπως τα Forza Horizon 4, Sea of Thieves, State of Decay 2 και Shadow of the Tomb Raider. Υλικό που με τα βίας γεμίζει ένα βίντεο δέκα λεπτών, η MS το "άπλωσε" σε ένα δίωρο - και βάλε - σόου αμηχανίας και πολλών άβολων στιγμών. Κόσμος να ουρλιάζει και να πανηγυρίζει για παιχνίδια που έχουν ήδη κυκλοφορήσει (!), για απλά DLC, καθώς και για παιχνίδια που, κάποια στιγμή στο μέλλον, θα προστεθούν στη λίστα παιχνιδιών που προσφέρει το Xbox Game Pass.

H σημαντικότερη ανακοίνωση της ημέρας, ήταν η ενσωμάτωση των Obsidian και InXile στα Microsoft Game Studios. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, το Crackdown 3 θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου, θα μπορούμε να συνδέουμε πληκτρολόγια και ποντίκια στο Xbox One, η τριλογία της Lightining στο X360 (Final Fantasy XIII, Final Fantasy XIII-2 και Lighting Returns: Final Fantasy XIII) γίνεται συμβατή με το Xbox One, τα DLC για τα Shadow of the Tomb Raider, State of Decay 2, Forza Horizon 4 και Sea of Thieves έρχονται στις 13 Νοεμβρίου, 16 Νοεμβρίου, 13 Δεκεμβρίου και αρχές του 2019, αντίστοιχα.

//Αυτά τα ολίγα από την Χ018. Άντε και του χρόνου!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
agrimi78
11:54 12.11.18 agrimi78 χωρίς τίτλο
Δεν άντεξα πάνω απο ένα τέταρτο. Πολύ βαρετή και ανούσια. Η MS συνεχίζει να σπαταλά πακτωλούς χρημάτων σε πράγματα που θα μπορούσαν να δείξουν με ένα direct. Waste of recources που θα λέγαν και οι αγγλόφωνοι.

Πάντως η εξαγορά Obsidian & Inxile μου κάνει αυτόματα τον εξής συνειρμό: Ένωση των ομάδων και ανάπτυξη απο κοινού 3d Wasteland στα χνάρια της σειράς Fallout. Πραγματικά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα κολοσιαίο francise με τις σωστές κινήσεις - επιλογές.

Dismiss
12:02 12.11.18 Dismiss RE: χωρίς τίτλο
Έχουν δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ότι θέλουν να στήσουν μηχανή παραγωγής ΑΑ τίτλων που θα μπαίνουν απευθείας στο Gamepass, γιατί είναι το πιο επιτυχημένο gaming προϊόν τους, μετά από Live και Minecraft.

agrimi78
12:07 12.11.18 agrimi78 RE: RE: χωρίς τίτλο
Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη μια και είμαι hoarder (θέλω να μαζέυω κουτιά δλδ :P).

Δεν τη βλέπω καλά την Larian...