επικαιρότητα games

To Yakuza Kiwami 2 έρχεται στην Ευρώπη

Και από εκεί που κάναμε μαύρα μάτια για να δούμε ένα παιχνίδι της σειράς Yakuza, στα μέρη μας, τώρα δεν τα προλαβαίνουμε. Η SEGA και η μηχανή παραγωγής γιακουζοπαίχνιδων, το στούντιο Ryu Ga Gotoku, ανακοίνωσαν ότι το Yakuza Kiwami 2, θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη.

Πρόκειται για το ριμέικ του δεύτερου παιχνιδιού της σειράς που κυκλοφόρησε το 2008 για το PS2 και συνέχεια του Yakuza Kiwami, που, με τη σειρά του, ήταν ριμέικ του πρώτου Yakuza. To Kiwami 2 δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της μηχανής γραφικών Dragon Engine και θα προσφέρει νέo περιεχόμενο, όπως ένα ολόκληρo κεφάλαιο αφιερωμένο στον μονόφθαλμο μαφιόζο Majima (Truth of Majima Goro) και ολοκαίνουργια μίνι παιχνίδια (το ηλεκτρονικό Virtual-On, διευθυντής καμπαρέ, φωτογράφος σέξι μοντέλων).

Το Yakuza Kiwami 2 έρχεται στις 28 Αυγούστου, αποκλειστικά στο PS4.  

Πηγή: Gematsu

 

2 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
pirederas
12:58 18.03.18 pirederas Θα πάθουμε οξεία Γιακουζίτιδα με τόσα Γιάκουζα μαζί
Πολύ ωραίο το πρώτο Yakuza, ο Σπύρος τί έχει να πει για το 2ο remake?

Κι ακόμα δεν έχω πιάσει τα Yakuza 0 και Yakuza 6 :Ρ

Shinobi
13:04 18.03.18 Shinobi RE: Θα πάθουμε οξεία Γιακουζίτιδα με τόσα Γιάκουζα μαζί
Γενικώς η σειρά Υakuza είναι εξαιρετική. Η ανακοίνωση του Kiwami 2 με ενθουσίασε γιατί θα έχω την ευκαιρία να διορθώσω ένα λάθος του παρελθόντος: να ολοκληρώσω το Yakuza 2. Όταν βγήκε, δεν έπαιζα σχεδόν καθόλου στο PS2. Είχα ρίξει το βάρος στα PS3 και X360.