επικαιρότητα games

Το Resident Evil 7 έρχεται στο Switch μέσω στριμαρίσματος

Xρησιμοποιώντας τις δυνάμεις του Σύννεφου και του Στριμαρίσματος, η Capcom κατάφερε να φέρει το Resident Evil 7 στο Nintendo Switch. 

Η ειδική αυτή έκδοση θα τρέχει εξ ολοκλήρου από τους σέρβερ της ιαπωνικής εταιρείας, στην φορητοεπιτραπέζια κονσόλα της Nintendo χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, καθώς το μόνο που θα χρειάζεται το συννεφένιο RE7, είναι μία καλή ιντερνετική σύνδεση. Θυμίζουμε ότι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο τρέχει και το Phantasy Star Online 2 στο Switch.  

Το Resident Evil 7 θα κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία, στις 24 Μαΐου. Η στριμαριστή έκδοση θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι μαζί με όλα του τα DLC, ενώ οι 180 ημέρες παιχνιδιού θα κοστίζουν 2000 γιεν (15 ευρώ και κάτι ψιλά).   

Προς το παρόν, το στριμαριστό RE7 δεν προβλέπεται να κυκλοφορήσει στις υπόλοιπες αγορές.  

Πηγή: The Verge 

 

12 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
goal_scoring_superstar_hero
13:52 22.05.18 goal_scoring_superstar_hero χωρίς τίτλο
Με την ίδια λογική, γιατί οποιοσδήποτε pc game developer δεν κυκλοφορεί τα παιχνίδια του σε switch, προσαρμόζοντας τον χειρισμό, τρέχοντας τα από ένα τούμπανο pc και μέσω server, αποφεύγοντας οποιοδήποτε τεχνικό περιορισμό του switch? Με όλα τα settings στο ultra και με ανάλυση όση βγάζει το switch?

Dismiss
18:16 22.05.18 Dismiss RE: χωρίς τίτλο
Ε, αν πιάσει αυτό το πείραμα, μάντεψε τι θα γίνει. Διστάζουν, βέβαια, γιατί τα περισσότερα Switch δεν έχουν Ethernet (θέλει αντάπτορα) και το σενάριο αυτό δεν παίζει ιδιαίτερα σε portable mode.

(Βέβαια, αν είχαν αφήσει το Android μέσα, θα έτρεχες ένα Moonlight ή ένα GeForce Now και θα μπορούσες να έχεις όλα τα παιχνίδια του PC σου, αλλά εντάξει, κανείς δεν θα έβγαζε χρήματα έτσι).

blackpax
22:54 22.05.18 blackpax χωρίς τίτλο
Οι επικριτές της Σονυ για το ps now, σίγουρα θα αναθεωρήσουν τις απόψεις τους χαχα.

Πέρα απ την πλακίτσα, θεωρώ ότι η Σονυ γενικώς βλέπει μπροστά, πάντε έβλεπε. Το now ήταν ξεκάθαρα μια πρόγευση του μέλλοντος, αλλά ακόμα περισσότερο έχω να παρατηρήσω μια άλλη κίνηση που δείχνει πόσο μπροστά βλέπει, ας είναι εκνευριστικό για την ώρα για αρκετούς σινεφιλ. Η απουσία 4K BD player αλλά η δυνατότητα 4Κ στριμαρίσματος στο ps4. Με την ευκαιρία του netflix και την 4Κ των γονιών μου (παράδοξο να μην έχω εγώ 4Κ αλλά εκείνοι!) διαπίστωσα πόσο τέλεια και πιο βολική είναι αυτή η λύση. Με σύνδεση ~11μβς και μετά το σύντομο buffering όλα ήταν κρυστάλλινα.

Άλλαξα λίγο θέμα το ξέρω, μου συμβαίνει, είναι και αργά κάπως για τα δεδομένα μου πλέον :-)

goal_scoring_superstar_hero
00:21 23.05.18 goal_scoring_superstar_hero RE: χωρίς τίτλο
Σώσε με. Έχω 0.9Mbyte per second στα torrent. Χοντρικά κάτι λιγότερο από 7,5Mbit per second. Θα μπορώ να δω 4k από netflix? Ακόμα και αν χρειαστεί να το παγώσω για 5-10 λεπτά στην αρχή, το φορτώνει στο buffer ώστε να παίξει το υπόλοιπο χωρίς κολλήματα? Ή αναγνωρίζει τη σύνδεση και δε θα μου δίνει το 4k υλικό? Και από υλικό 4k πώς πάει, έχει πράμα?

Σώσε μου 40 ευρώ το μήνα, θέλω τα 4k του netflix, αλλά όχι και να παω σε οπτική για να δω..
Sorry για το offtopic, τον από πάνω να banαρετε, αυτός το ξεκίνησε.

pirederas
12:15 23.05.18 pirederas RE: RE: χωρίς τίτλο
Με 7,5 Mbps δεν νομίζω ότι βλέπεις 4Κ. Buffering θα κάνει αλλά κάθε πόσο θα κολλάει δεν ξέρω. Οπότε ή κατέβαζε από torrent τις 4Κ ταινίες/σειρές, ή βάλε κάτι γρηγορότερο για να stream-άρεις Netflix. Δεν χρειάζεται απαραίτητα fiber to the home, και VDSL (30 Mbps και να πιάνεις 20 Mbps) να βάλεις καλά θα είναι πιστεύω.

Dismiss
13:12 23.05.18 Dismiss RE: RE: χωρίς τίτλο
Όλες οι μεγάλες παραγωγές του Netflix είναι σε 4Κ πλέον, οι περισσότερες και με HDR (και Dolby Vision). Αλλά και από τρίτους έχει αρκετό υλικό σε 4Κ. Σε ταινίες δεν έχει ακόμα 4Κ, μόνο στις δικές του παραγωγές/διανομές (Okja, Annihilation, Bright π.χ.).

Δεν νομίζω ότι θα έχεις 4Κ με αυτή τη σύνδεση. Δηλαδή θα έχεις σε σημεία, αλλά ρυθμίζει αυτόματα την ανάλυση, ανάλογα με το bandwidth.

Σημειωτέον, η ακριβή συνδρομή του Netflix (13-14 ευρώ, δεν θυμάμαι), πέρα από 4K και HDR σού δίνει και playback σε 4 οθόνες ταυτόχρονα (δηλαδή το μοιράζεσαι κιόλας).

goal_scoring_superstar_hero
15:37 23.05.18 goal_scoring_superstar_hero RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
Ευχαριστώ τους προλαλήσαντες. Ο Κύριος μαζί σας.

goal_scoring_superstar_hero
16:12 23.05.18 goal_scoring_superstar_hero RE: RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
Καλά δεν υπάρχει το σκηνικό. Μόλις με πήρε η vodafone, οπτική με 50mbits κλειδωμενα, για αναβάθμιση της υφιστάμενης άθλιας vodafone γραμμής μου, 27 ευρώ τελική. Σπεύσατε βραδέως οι συνδρομητές vodafone.

pirederas
19:03 23.05.18 pirederas RE: RE: RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
Μας διαβάζει ο μεγάλος αδελφός της google και σε πήραν κατ' ευθείαν τηλέφωνο, αλλά εμένα ακόμα να με πάρουν :)

blackpax
19:19 23.05.18 blackpax RE: RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
@goal_scoring_superstar_hero έχει αρκετό υλικό 4Κ, με 12μβπς βλέπεις καλά γενικά αν έχεις σταθερή σύνδεση. Βέβαια το ντεφλιξ προτείνει >25μβπς για απρόσκοπτη εμπειρία.
Περαιτέρω υπάρχει και η μαγική επιλογή να κατεβάσεις ό,τι θες και να το δεις όποτε θες, οπότε δεν σε απασχολεί πολύ η σύνδεση αν μπορείς να προγραμματιστείς λιγάκι.
Γενικώς είναι πολύ εύχρηστο και όμορφο.
Η μεγάλη συνδρομή είναι 11,99ευ νομίζω και σε αφήνει να βλέπεις σε 4 οθόνες παράλληλα. Γενικώς μπαίνει δυνατά το νετφλιξ με την ελληνική του υπόσταση. Οι μεταγλωττίσεις είναι ποιοτικές απ'όσα έχω δει μέχρι τώρα.

Dismiss
21:44 23.05.18 Dismiss RE: RE: RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
Μόνο που το download επιτρέπεται μόνο από τις εφαρμογές σε φορητές συσκευές. Στα Windows 10 από όσο έχω δει μπορείς να κατεβάσεις μόνο μέχρι 1080p, όσα υποστηρίζει και η εφαρμογή. Στο κινητό κατεβάζει και με υψηλότερη ανάλυση και HDR.

blackpax
16:21 24.05.18 blackpax RE: RE: RE: RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
@dismiss αυτό δεν το ήξερα, κατέβασα ένα 1080π αλλά 4Κ δεν δοκίμασα, το είχα αυτονόητο ότι θα κατεβάζει :-)