επικαιρότητα games

To PS VR στο Playstation Area στο Golden Hall

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 28 Απριλίου έως τις 20 Μαΐου, οι φίλοι και οι φίλες του Playstation, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα νέα παιχνίδια για το PS VR.

Στο Playstation Area, τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο του Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι 151 23, Αθήνα), οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν το νέο σουτεράκι πρώτου προσώπου Farpoint, το διαστημικό StarBlood Arena, καθώς και το Coco Shark Island, το παιχνίδι υποβρύχιας εξερεύνησης. Όλα αυτά, με τη βοήθεια του PS VR Aim Controller, του ολοκαίνουργιου χειριστηρίου στόχευσης για το PS VR. 

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Παρασκευή 28/04 και Σάββατο 29/04 
  • Παρασκευή 05/05 και Σάββατο 06/05
  • Παρασκευή 12/05 και Σάββατο 13/05
  • Παρασκευή 19/05 και Σάββατο 20/5 

Οι ώρες για κάθε Παρασκευή είναι 17:00-21:00 και κάθε Σάββατο 11:00-15:00.

Οι φίλοι που ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή πραγματοποιώντας μία εγγραφή στο Try PS VR ή να επισκεφτούν τον χώρο, τις παραπάνω μέρες και ώρες. 

2 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
goal_scoring_superstar_hero
18:37 11.05.17 goal_scoring_superstar_hero RE: χωρίς τίτλο
Θεωρώ πως η είδηση είναι το vr aim και οχι το ps vr. Αν με updates γίνει συμβατό με οποιοδήποτε fps και λειτουργεί σωστά, γίνεται αυτομάτως νούμερο ένα αγορά.
Αν από την άλλη γίνει ότι και με το ps vr και υποστηρίζεται απο ελάχιστα και ως επί το πλείστον indie παιχνίδια, τότε θα πάει άπατο ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

pirederas
19:14 11.05.17 pirederas χωρίς τίτλο
Μπορεί να πεταχτώ νωρίς Παρασκευή μπας και τρυπώσω για λίγο μέσα. Όταν είχε ξαναγίνει το ίδιο event στο λανσάρισμα του PS VR οι ουρές μέσω κράτησης ήταν μεγάλες, τώρα ελπίζω να μην υπάρχει θέμα.

Δεν με καίει πάντως το VR, πιο πολύ για να διαπιστώσω αν είναι για μένα ή όχι αυτή η τεχνολογία.

@ goal_scoring_superstar_hero
Αν δεν γίνει συμβατό με τα Call of Duty και Battlefield, το PS VR Aim controller δεν θα δει προκοπή. Έτσι και αλλιώς τέτοια περιφερειακά ποτέ δεν είχαν ιδιαίτερη πέραση στους gamers. Το Farpoint πάντως παίζει να είναι το μοναδικό PS VR game που είναι κάτι παραπάνω από tech demo.