επικαιρότητα games

Το L.A. Noire έρχεται στα PS4, Xbox One, Switch και HTC Vive

H Rockstar ανακοίνωσε ότι το L.A. Noire, το σπουδαίο αστυνομικό θρίλερ - adventure που κυκλοφόρησε το 2001, έρχεται στις νέες κονσόλες και το HTC Vive.

To L.A. Noire για τα PS4 και Xbox One, θα ξεχωρίζει για τον ανανεωμένο οπτικοακουστικό του τομέα, με σπέσιαλ γραφικά σε ανάλυση 1080p για τα απλά μοντέλα και 4Κ στα PS4 Pro και Xbox One X, καθώς και όλo το έξτρα περιεχόμενο που κυκλοφόρησε για το αρχικό παιχνίδι.

Η έκδοση για το Switch θα εκμεταλλεύεται τις γυροσκοπικές δυνατότητες των Joy-Cons, την οθόνη αφής της κονσόλας και θα υποστηρίζει το HD Rumble. To L.A. Noire για το HTC Vive θα περιλαμβάνει επτά από τις αποστολές που απολαύσαμε στο αρχικό παιχνίδι, απόλυτα προσαρμοσμένες στα δεδομένα της Εικονικής Πραγματικότητας.

Το L.A. Noire έρχεται στις 14 Νοεμβρίου.

Πηγή: Rockstar Games 

6 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
pirederas
23:52 10.09.17 pirederas χωρίς τίτλο
Ένα παιχνίδι που δεν περίμενα να επανακυκλοφορήσει ποτέ. Μάλλον φταίει το VR πείραμα για το Vive, και μαζί με αυτό είπαν να το κάνουν port και στις άλλες κονσόλες. Ίσως το δοκιμάσω επί τη ευκαιρία. Αν το L.A. Noire φτάνει να γίνεται remaster, δεν υπάρχει δικαιολογία από την Take Two για το Red Dead Redemption.

paokman
15:16 11.09.17 paokman RE: χωρίς τίτλο
Αυτό ακριβώς σκεπτόμουν κι εγώ! Εν τω μεταξύ, το L.A. Noire το έχω τόσα χρόνια και δεν έχω αξιωθεί να το ξεκινήσω...

blackpax
17:36 11.09.17 blackpax RE: RE: χωρίς τίτλο
εμένα έχει ακόμα και τη ζελατίνα του ερμητικά κλειστή..

TxCForever
17:07 13.09.17 TxCForever χωρίς τίτλο
Το προχώρησα αρκετά, αλλά μόλις διαπίστωσα πως οι επιλογές σου στις ανακρίσεις δεν παίζουν κανενα απολύτως ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού, ξενέρωσα σε βαθμό που δεν ασχολήθηκα ξανά.

Dismiss
17:27 13.09.17 Dismiss RE: χωρίς τίτλο
Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά νομίζω ότι όντως δεν επηρέαζαν τη γενική ιστορία. Μπορούσες όμως να βγάλεις λάθος πόρισμα στις υποθέσεις και να στείλεις λάθος κόσμο φυλακή.

TxCForever
20:41 13.09.17 TxCForever RE: RE: χωρίς τίτλο
Μπορεί να θυμάμαι λάθος, όμως αν καταδίκαζες λάθος άτομο, απλά έτρωγες χέσιμο από τον διοικητή σου και απλά συνέχιζε το στόρυ.