επικαιρότητα games

To Diablo III: Eternal Collection έρχεται στο Switch

To 2018 είναι μία πάρα πολύ σημαντική χρονιά για τους κατόχους Switch, καθώς είναι το έτος κάτα το οποίο το Diablo III θα πραγματοποιήσει την εμφάνισή του στην υβριδική κονσολίτσα της Nintendo.

Όπως ανακοίνωσε η Blizzard, το Diablo III: Eternal Collection θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, τα πακέτα επέκτασης "Reaper of Souls" και "Rise of the Nercromancer", μαζί με όλες τις βελτιώσεις και τις αναβαθμίσεις που έχει λάβει η αρχική έκδοση του Diablo III μέχρι σήμερα. Και δώρο για τους κατόχους Switch, η πανοπλία του Ganondorf, του μεγάλου κακού από τη σειρά Legend of Zelda.

Η έκδοση για το Switch θα επιτρέπει τετραπλό σε τοπικό επίπεδο (είτε στην ίδια κονσόλα, είτε με τη χρήση τεσσάρων διαφορετικών συστημάτων), καθώς και το παραδοσιακό multiplayer μέσω διαδικτύου.

Το Diablo III: Eternal Collection θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018, για το Nintendo Switch.

Πηγή: Kotaku

5 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
Silender
21:57 23.08.18 Silender χωρίς τίτλο
το "τιμημένο" το switch έχει πιάσει να μαζεύει πολλά παιχνίδι που θέλω πλέον και η Nintendo δε βλέπω να ανακοινώνει έκδοση με περισσότερη χωρητικότητα...

άι να δούμε

buddyjesus
17:13 25.08.18 buddyjesus RE: χωρίς τίτλο
Σιγά μην βγάλει. Μπες στο amazon και πάρε καμιά SD card. Τζάμπα τις έχουν πλέον...

Υ.Γ
Το μεγάλο συν του switch είναι το local multiplayer με τόσα πολλά καλά παιχνίδια πλέον.

Silender
11:03 27.08.18 Silender RE: RE: χωρίς τίτλο
Αν δε βγάλει, δεν παίρνω simple.
Δεν αγοράζω game console το 2018 με 32GB storage.

Επίσης: Μάλλον θα βγάλει τελικά και στα γούστα μου --> https://www.youtube.com/watch?v=baREaA5Vur8

agrimi78
12:59 27.08.18 agrimi78 RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
Δεν υπάρχει λόγος να βγάλει. Τα παιχνίδια απο game card τρέχουν απευθείας απο την κάρτα, δηλ δεν θέλουν εγκατάσταση. Επίσης οι κάρτες sd είναι πολύ φθηνές, βρίσκεις 128gb με κοντά 30 ευρώ.

Μπαρούφα μου φαίνεται η φήμη, 8gb και 128 θα πάνε την τιμή κοντά στα 500 ευρώ (ειδικά οι μνήμες είναι πιο ακριβές απο ποτε).

Δεν θα βγάλει η Nintendo τόσο ακριβή κονσόλα.

Silender
16:13 27.08.18 Silender RE: RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
Οι SSD είναι πιο φθηνοί από ποτέ και τουλάχιστον για λίγο ακόμα θα πέφτουν οι τιμές.

Τις SD κάρτες που τις αναφέρετε όλοι σαν πανάκεια, από reviews και μετρήσεις που βλέπω κατα καιρούς δεν έχει καμία σχέση το performance και τα loading times ακόμα και με τις πιο γρήγορες.

Φυσικά και έχεις κέρδος αν το παιχνίδι τρέχει εγκατεστημένο(άσε που μερικά δε χωράνε στα τωρινά cartridges και ζητάνε extra downloads + patches) και εν πάση περιπτώσει είμαι καρα-digital buyer αρά τη δεδομένη στιγμή δε με καλύπτει η πρόταση που έχει στην αγορά.

Πόσο ακριβό θα είναι το νέο μοντέλο ή αν θα έχει ανεβασμένα specs δε γνωρίζω αλλά STANDARD θα σκάσει μύτη μοντέλο με μεγαλύτερο storage και τότε θα είμαι κάπου εκεί κοντά αλλιώς emulator σε 4-5 χρόνια, έχω άπειρη υπομονή.