επικαιρότητα games

Τι παίζει με το DLC του Street Fighter III;

Ωραία. «Τσιμπήσατε» το Street Fighter III, «κοπανήσατε» και το patch του, είστε αρχηγοί και μπράβο σας! Δεν «ψήνεστε» όμως και για λίγο DLC; Λιγουλάκι; Τόσο δα; Η Capcom λοιπόν σας ετοιμάζει διάφορα πακετάκια με πρώτο και καλύτερο το… Colour Pack 1 το οποίο κυκλοφορεί την ερχόμενη εβδομάδα έναντι $2,99 και προσθέτει από επτά νέα χρώματα στην εμφάνιση του κάθε χαρακτήρα. Αργότερα μέσα στη χρονιά θα βγουν δύο Match Packs με υλικό (πάνω από μία ώρα έκαστο) από το τουρνουά Fight for the Future στο οποίο συναντήθηκαν οι καλύτεροι παίκτες του Street Fighter III στον κόσμο. Επίσης θα διατεθούν και Music Packs με κλασσικά themes χαρακτήρων του Street Fighter III: New Generation και του Street Fighter III: Second Impact.

5 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
Sir Pretender
18:10 01.09.11 Sir Pretender Για fanboys και μόνο
ΟΚ, δηλαδή έχουμε κάνα ταλιράκι πακέτα με μουσική, βίντεο και έξτρα χρώματα για τους ήδη υπάρχοντες χαρακτήρες. Δεν είναι ακριβώς το υλικό που θα συγκινήσει έναν casual παίκτη, άρα υποθέτω ότι απευθύνονται στο core κοινό και μόνο.

Teras
18:30 01.09.11 Teras Πόσο πιο χαμηλά πια;
Που πάμε σαν κοινωνία όταν κάποιος θα πληρώσει για.. colour pack σε χαρακτήρες παιχνιδιου; Μα colour pack; Να πληρώσω για να τον βάψω μπλε; Η capcom μου προκαλούσε αηδία σαν εταιρεία για τις πρακτικές τις όσον αφορά dlc και remakes, αλλά..colour pack;;;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

Dismiss
18:48 01.09.11 Dismiss Είναι τραγικό...
...ελπίζω να μην πληρώσει κανείς για αλλαγή χρώματος και για βίντεο που βρίσκεις ούτως ή άλλως.

Roronoa
19:53 01.09.11 Roronoa RE: Είναι τραγικό...
Δυστηχως θα το κανουν πολλοι και θα δωσουν πατημα για να συνεχισει αυτη η τακτικη.
Ισως ειναι και ενας τροπος για να σου πουνε "Παλια ειχες παράπονα που χρυσοπλήρωνες νεους χαρακτηρες οποτε παρε ενα μαθημα για να δεις τι καλοι που ημασταν"

Shinobi
23:03 01.09.11 Shinobi RE: RE: Είναι τραγικό...
Τι ωραία να πληρώνουμε αυτά που ήταν δεδομένα στην έκδοση του Dreamcast. Αυτό που γίνεται με τα fgs είναι απίθανο και πρόστυχο. Η Capcom για μία ακόμη φορά δείχνει ότι δε μας σέβεται. Δυστυχώς αυτές οι κινήσεις δημιουργούν προηγούμενο και για τις υπόλοιπες εταιρίες. Θα πετσοκόβουν τις επιλογές, τους χαρακτήρες, τις πίστες, τις μουσικές έτσι ώστε ένας τίτλος που θα έπρεπε να κοστίζει 60€ να φτάνει τα 80-90€. Είναι προκλητικό να πληρώνεις τα δεδομένα.