επικαιρότητα games

Τα νέα από την BlizzCon 2017

Κατά τη διάρκεια της φετινής BlizzCon, η Blizzard ανακοίνωσε ενδιαφέροντα πραγματάκια για τα Hearthstone, World of Warcraft, Overwatch και StarCraft II.

  • Το πακέτο επέκτασης Kobolds & Catacombs εμπλουτίζει το Hearthstone με 135 νέες κάρτες, 9 καινούργια Legendary Weapons και το Dungeon Runs. Πρόκειται για το νέο ζόρικο single player mode, καθώς η ήττα ισοδυναμεί με το τέλος της περιπέτειας. Αναμένεται μέσα στον Δεκέμβριο.  
  • Η πτώση της Φλεγόμενης Λεγεώνας προκάλεσε νέα διαμάχη ανάμεσα στη Συμμαχία και την Ορδή και οι παίκτες θα πρέπει να ταξιδέψουν στα βασίλεια των Zandalar και Kul Tiras, με σκοπό να ενισχύσουν τις δυνάμεις τους, κερδίζοντας την εύνοια των τοπικών αρχόντων. Όλα αυτά στο Battle of Azeroth, το νέο πακέτο επέκτασης για το World of Warcraft. Θα το δούμε μέσα στο 2018.   
  • Για τους φίλους που προτιμούν το World of Warcraft τους ανόθευτο, δίχως expansions και αλλαγές, υπάρχει το World of Warcraft: Classic. Η Blizzard ετοιμάζει εξειδικευμένους server για το απλό WoW, χωρίς, όμως, να ανακοινώσει ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας τους.
  • Στις 14 Νοεμβρίου το StarCraft II αλλάζει και γίνεται free-to-play. Οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν την κεντρική καμπάνια (Wings of Liberty), το multiplayer και το δημοφιλές co-op, χωρίς κανένα κόστος. Τώρα, αν θέλετε να βάλετε το χέρι στην τσέπη, υπάρχουν οι καμπάνιες Heart of the Swarm, Legacy of the Void και Nova Covert Ops, προς 14.99€ έκαστη ή στα 39.99€ όλες μαζί στο Campaign Collection.
  • H Moira O’Deorain έρχεται στο Overwatch, και μαζί της φέρνει τον χάρτη Blizzard World, ο οποίος περιλαμβάνει εξωτικές τοποθεσίες (Azeroth, Tristram, Koprulu Sector και άλλες πολλές).   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

κανένα σχόλιο συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις