επικαιρότητα games

Τα DLC του Darksiders III

Οι περιπέτειες της κυρίας Fury δεν σταματούν στο Darksiders III, αλλά συνεχίζονται πέρα από αυτό, καθώς THQ Nordic και Gunfire Games σχεδιάζουν δύο σπέσιαλ DLC για το νέο επεισόδιο της σειράς. 

Στο The Crucible, για χάρη μίας οντότητας αγνώστου ταυτότητας, η Fury θα έρθει αντιμέτωπη με ορδές σκληρόπετσων τεράτων, ενώ στο Keepers of the Void η πρωταγωνίστρια του Darksiders III, θα ταξιδέψει μέχρι την περιοχή Serpent Holes. Εκεί, θα την περιμένουν άγριοι εχθροί, απαιτητικοί γρίφοι, νέα όπλα και πανοπλίες, όπως η Abyssal Armor.    

To Darksiders III κυκλοφορεί στις 27 Νοεμβρίου, για PS4, Xbox One και PC. 

 

4 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
Tim
12:43 17.10.18 Tim χωρίς τίτλο
Την βρίσκω πολύ ευχάριστη την σειρά. Μου άρεσαν και τα 2 Darksiders και θεωρώ το 2 ένα σκαλάκι πιο πάνω από όσο του πρόσαψε ο τύπος. Έχει και υπέροχο soundtrack. Jesper Kyd είσαι μεγάλη παιχτούρα.

Dismiss
12:56 17.10.18 Dismiss RE: χωρίς τίτλο
Το 2 ήταν ωραίο, αλλά όχι τόσο έξυπνο για μένα. Έβαλε περισσότερη επανάληψη μέσα. Αλλά το περιμένω κι εγώ πώς και πώς αυτό. Αν και δεν τρελαίνομαι με την ανακοίνωση DLC τόσο καιρό πριν από την κυκλοφορία. Και μάλιστα challenges, έλεος.

pirederas
15:34 17.10.18 pirederas RE: χωρίς τίτλο
Έπαιξα το πρώτο Darksiders και το ευχαριστήθηκα.
Το sequel το παράτησα στο μισάωρο.
Το τρίτο, από όσο έχω δει, δεν με συγκινεί ιδιαίτερα.
Συμφωνώ με τον Dismiss, έλεος με τα challenge DLCs.

TxCForever
20:15 17.10.18 TxCForever RE: χωρίς τίτλο
Νομίζω το ξεχείλωσαν υπερβολικά και καταντούσε κουραστικό και επαναλαμβανόμενο. Το 1ο πιο αδύναμο στους μηχανισμούς αλλά πιο ενδιαφέρον γρίφοι και περιοχές για εξερεύνηση.