επικαιρότητα games

Πρώτο trailer για το Call of Duty: WWII Nazi Zombies

Είναι ή δεν είναι χορτοφάγα τα ζόμπι; Η απάντηση σ' αυτό το σοβαρό ερώτημα, θα δοθεί στις 3 Νοεμβρίου, μέσω του νέου co-op mode για το Call of Duty: WWII. Το Nazi Zombies, παρέα με το WWII, έρχεται στις 3 Νοεμβρίου, για PS4, Xbox One και PC.

 

Νέο trailer για το Yakuza Kiwami 

Ο θείος Kaz επιστρέφει στις 29 Αυγούστου 

Ο θείος Kaz, επιστρέφει με τέσσερα νέα στυλ μάχης, στο Yakuza Kiwami. O γιακουζαίος με τη χρυσή καρδιά, δέρνει τους αντιπάλους του, με χίλους - και έναν - τρόπους και κάνει άνω-κάτω τη μικρή πόλη του Kamurocho.

To Yakuza Kiwami, το ριμέικ του πρώτου παιχνιδιού της σειράς, που κυκλοφόρησε το 2005 για το PS2, έρχεται στις 29 Αυγούστου, αποκλειστικά στο PS4.  

Πηγή: Gematsu

 

H Shelob στο Middle-earth: Shadow of War

Στα δίχτυα της Μεγάλης Αράχνης 

Για να φτάσουν στη Mordor και τον Άρχοντα Sauron, οι Talion και Celebrimbor, θα πρέπει αν περάσουν πρώτα από την Shelob, τη Μεγάλη Αράχνη.

Όλα αυτά, και ακόμη περισσότερα, στο Middle-earth: Shadow of War, που κυκλοφορεί στις 10 Οκτωβρίου, για PS4, Xbox One και PC.   

Πηγή: Gematsu 

 

Το byteme πηγαίνει διακοπές 

Καλό καλοκαίρι! 

Φέτος, λέμε να κάνουμε πιο νωρίς τις διακοπές μας, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις μεγάλες εκθέσεις που έρχονται τους προσεχείς μήνες. Γεμίζουμε, λοιπόν, τις βαλίτσες μας με μαγιό, μπρατσάκια, ψάθες, PS Vita και Switch και φεύγουμε για τις παραλίες! 

Επιστρέφουμε στις οθόνες σας, στις 31 Ιουλίου.

Καλό καλοκαίρι!

 

κανένα σχόλιο συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις