επικαιρότητα games

Πιο «σκοτεινά» τα επόμενα Harry Potter

Η EA Play και η Warner Bros. Interactive, έχουν σκοπό να κυκλοφορήσουν όχι ένα αλλά δύο παιχνίδια βασισμένα στην ταινία (και κατά συνέπεια το βιβλίο) Harry Potter and the Deathly Hallows («Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου» αν προτιμάτε τον ελληνικό τίτλο»), η οποία ως γνωστό θα προβληθεί σε δύο μέρη –σπάζοντας τα νεύρα των φίλων της σειράς. Ο πρώτος τίτλος θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο για Xbox 360, PS3, Wii, DS, PC, και κινητά τηλέφωνα και καθότι το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, φαίνεται πως θα ακολουθήσει πιο σκοτεινά μονοπάτια με τον γνωστό μάγο να βρίσκεται σε πολύ πιο επικίνδυνες καταστάσεις από αυτές που είχε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα.

«Η τελευταία περιπέτεια του Potter μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε ένα πολύ πιο σκοτεινό και με περισσότερη έμφαση στη δράση παιχνίδι από αυτά που είχαμε δημιουργήσει μέχρι σήμερα», δήλωσε ο VP of Production της EA Bright Light, Jonathan Bunney. «Πιστεύουμε πως θα δημιουργήσουμε έναν τίτλο Harry Potter που η γενιά των HD κονσόλων θα εκτιμήσει και θα απολαύσει. Δημιουργήσαμε μία νέα τεχνολογία, που θα μας επιτρέψει να αποδείξουμε πως η μαγεία είναι μία πραγματικά ισχυρή δύναμη στο παιχνίδι, με τους παίκτες να πρέπει να χρησιμοποιήσουν όλες τους τις δυνάμεις αν θέλουν να επιβιώσουν», συμπλήρωσε.

Βέβαια μιας και πρόκειται για movie tie-in επιτρέψτε μας να έχουμε από τώρα πολύ χαμηλά τις προσδοκίες μας και… ας ελπίσουμε να διαψευστούμε.

κανένα σχόλιο συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις