επικαιρότητα games

O Κριστιάνο Ρονάλντο στο εξώφυλλο του PES 2012

Η Konami ανακοίνωσε τον… εκλεκτό που θα φιγουράρει στο εξώφυλλο του PES 2012! Αυτός δεν θα είναι άλλος από τον ακριβοπληρωμένο αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος επιστρέφει στον ρόλο του «προσώπου» του παιχνιδιού μετά το PES 2008 –τότε πρωταγωνιστούσε παρέα με τον (κρατηθείτε) Μάικλ Όουεν! Τα εξώφυλλα των τελευταίων τριών παιχνιδιών της σειράς τα είχε πάρει… εργολαβία ο Λιονέλ Μέσι (στο PES 2010 είχε για παρέα τον Φερνάντο Τόρες της Λίβερπουλ).

Να θυμίσουμε πως στη χώρα μας το PES 2012 θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου για PS3, Xbox 360 και PC, στις 27 Οκτωβρίου για PS2 και PSP και στις 3 Νοεμβρίου για Wii. Θα ακολουθήσουν εκδόσεις για 3DS και iOS.

14 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
nilo
17:16 23.08.11 nilo Παραμορφωμένος
Έπρεπε να κοιτάξω το μαλλί για να καταλάβω πως είναι ο Ronaldo. Δεν είναι λιγάκι παραμορφωμένος στο εξώφυλλο;

Sir Pretender
17:18 23.08.11 Sir Pretender RE: Παραμορφωμένος
Είναι εκεί που προσπαθεί πολύ, λίγο πριν κλάσει.

Shinobi
17:28 23.08.11 Shinobi RE: RE: Παραμορφωμένος
Όχι, όχι. Είναι από τις φάπες που τρώει από τα παιδιά της Βαρκελώνης. Σκύβει ο καημένος μπας και γλυτώσει καμία, αλλά που...

nilo
17:30 23.08.11 nilo RE: RE: RE: Παραμορφωμένος
Δε σκύβει για να γλυτώσει...

Sir Pretender
17:31 23.08.11 Sir Pretender RE: RE: RE: Παραμορφωμένος
Τώρα θα έλεγα τίποτα για τα καλόπαιδα της Βαρκελώνης αλλά δεν μου το επιτρέπει το status μου :P

Shinobi
17:35 23.08.11 Shinobi RE: RE: RE: RE: Παραμορφωμένος
Εντάξει, προσπαθεί να αποφύγει και τα κοράκια, που έχουν ξεσαλώσει με την Ρεάλ, χε χε !

One to Obey
17:40 23.08.11 One to Obey RE: RE: RE: RE: RE: Παραμορφωμένος
Εμένα πάλι με ανησυχεί το σπικάζ. Κα΄τι μου λέει ότι τα ω θεέ μου και λοιπές βλακείες θα φάνε φελλό από την πρώτη μέρα.

skerzos
19:18 23.08.11 skerzos Παντως
στο ντεμο δεν τον εχουνε... Απο την αλλη εχουν τη Μιλαν καλυτερη της Μαντσεστερ! (ωχ παναια μ, τι θα δουμε και φετος)... Αλλα πασες, σουτ, κινησεις, κοντρολ τα χουν βελτιωσει (ετσι το νιωσα εγω τελος παντων)

TxCForever
03:03 24.08.11 TxCForever Eμένα πάλι...
... το αυτοκόλλητο πάνω αριστερά του εξωφύλλου με αγχώνει περισσότερο. Πραγματικά πέρσι ο μεσιέ Σωτηρακόπουλος και ο παρτενέρ του με έκαναν να θέλω να ξεριζώσω τα αυτιά μου!

geothing
11:56 25.08.11 geothing Μη μου τα θυμίζεις...
και το χειρότερο όλων για εμένα ήταν ότι δεν είχα επιλογή για αγγλικό σπικάζ! Σωτηρακοπουλος ή τίποτα... μαντεψτε ποιος κέρδισε :)

Teras
12:00 25.08.11 Teras χωρίς τίτλο
Εντάξει ρε παιδιά δεν ήταν και τόσο τραγικό το σπικαζ. Δηλαδή το αγγλικό σας άρεσε περισσότερο; Το pro δεν είχε ποτέ καλή περιγραφή και ούτε πρόκειται να έχει.
Παίξτε NBA2K να ακούσετε περιγραφή.

geothing
12:04 25.08.11 geothing RE: χωρίς τίτλο
Teras το σπικάζ ήταν άθλιο!!! Το 85% από αυτά που έλεγαν δεν λέγεται στις ελληνικές αναμεταδόσεις. Το αγγλικο ναι ήταν κλάσεις μπροστά, πολύ απλά επειδή ήταν η "μήτρα" που χρησιμοποιήθηκε για να κακομεταφραστουν οι άλλες γλώσσεσ από πάνω

paokman
12:09 25.08.11 paokman RE: χωρίς τίτλο
Τουλαχιστον η αγγλική δεν με ξενέρωνε (ίσως επειδή την έχω συνηθίσει)...
Καλά, η 2K έχει κάνει τρομακτική δουλειά, αλλά ακόμα κι εκεί η επανάληψη κουράζει!

TxCForever
12:29 25.08.11 TxCForever RE: χωρίς τίτλο
Καλή η μετάδοση στο NBA2k αλλά μόνο αν κάθε αγώνα αλλάζεις ομάδα :P. Η επανάληψη φράσεων που αφορούν συγκεκριμένους παίκτες καταντάει εκνευριστική σύντομα. Το καλύτερο είναι ότι στο 2κ10 επέλεξα τους Lakers και παρά το ότι σε κάποιο σημείο δεν είχα αφήσει σχεδόν κανένα παίκτη τον ίδιο, οι εκφωνητές συνέχιζαν να τους αναφέρουν σε κάθε αγώνα.