επικαιρότητα games

Nintendo Direct: Σεπτέμβριος 2018 Edition

Έπειτα από ένα διάλειμμα μερικών μηνών, η εκπομπή Nintendo Direct επιστρέφει δυναμικά με έναν σκασμό από νέα παιχνίδια. Σε αντίθεση με την προηγούμενη που ήταν αφιερωμένη σε ένα και μοναδικό παιχνίδι - το Super Smash Bros. Ultimate, η καταιγιστική Direct του Σεπτεμβρίου ενημέρωσε τον λαό της μαμάς Nintendo για όλα τα νέα παιχνίίδια που θα κυκλοφορήσουν φέτος και του χρόνου, για το Switch και το 3DS.

Πάρτε μια βαθιά ανάσα (ή και περισσότερες) και ξεκινάμε!

Switch

 • Ο φοβιτσιάρης Luigi προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι είναι ένας ατρόμητος κυνηγός φαντασμάτων, περνώντας ώρες ολόκληρες μέσα σε στοιχειωμένες επαύλεις. Αυτόν και την ηλεκτρική του σκούπα, θα τους δούμε στο Luigi's Mansion 3, μέσα στο 2019. Μπου!
 • Δεν λέμε, καλό και το Super Mario Odyssey (καμία σχέση με το Assassin's Creed Odyssey), αλλά για τους φίλους της αυθεντικής δισδιάστατης δράσης, υπάρχει το New Super Mario Bros. U Deluxe. Πρόκειται για μεταφορά του ομώνυμου παιχνιδιού που κυκλοφόρησε πριν χρόνια για το  Wii U, και θα περιλαμβάνει το New Super Luigi U, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ατσούμπαλος αδερφός του κοντόχοντρου πρώην υδραυλικού. Κυκλοφορεί στις 11 Ιανουαρίου του 2019.
 • Κάνουμε άνω-κάτω τον κόσμο όλο, στο Katamari Damacy REROLL(O). Η έκδοση για το Switch θα αξιοποιεί τις γυροσκοπικές δυνατότητες της κονσόλας, θα υποστηρίζει το HD Rumble και διαδικτυακές αναμετρήσεις.
 • Ο Mario και οι φίλοι του παρτάρουν στο Super Mario Party, στις 5 Οκτωβρίου. Η δυνατότητα σύσνδεσης πολλών συστημάτων, δίνει άλλη διάσταση στο παιχνίδι.
 • Νέο παιχνίδι από την Game Freak, την ομάδα που δημιούργησε τα Pokemon. To Town είναι ένα παιχνίδι ρόλων, στο οποίο ο πρωταγωνιστής έχει αναλάβει να απελευθερώσει ένα ολόκληρο χωριό από τον ζυγό ενός ολόκληρου στρατού από τέρατα.
 • Επικές μάχες ανάμεσα σε γιγάντια ρομπότ, στο Daemon X Machina. Αφού στείλουμε για ανακύκλωση τους μεταλλικούς μας αντιπάλους, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα εξαρτήματα που αφήνει πίσω του κάθε μεγάλο ρομπότ, ώστε να ενισχύσουμε το δικό μας. Το περιμένουμε εντός του 2019.
 • Στο Yoshi's Crafted World, ο πράσινος δεινοσαυράκος ταξιδεύει σε έναν μαγικό κόσμο που μοιάζει με διόραμα. Η νέα περιπέτεια του Yoshi ξεκινά την άνοιξη του 2019.
 • Η Capcom μας θυμίζει πως ήταν να τρώμε ξύλο στα ουφάδικα, την δεκαετία του ενενήντα. Η ιαπωνική εταιρεία φέρνει τα Final Fight, The King of Dragons, Captain Commando, Knights of the Round, Warriors of Fate, Armored Warriors και Battle Circuit, στο πακέτο Capcom Beat 'em Up Bundle. Κυκλοφορεί στις 18 Σεπτεμβρίου.
 • Από τις 16 Νοεμβρίου, οι κάτοχοι Switch θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν οι κυρίαρχοι του κόσμου, στο Sid Meier's Civilization VI.  
 • Ακόμη μια βαθιά ανάσα για να απαριθμήσουμε τα Final Fantasy που φέρνει η Square Enix στο Switch. Φέτος έχουμε τα Final Fantasy XV Pocket Edition HD (μόλις κυκλοφόρησε) και World of Final Fantasy Maxima (6 Νοεμβρίου). Μέσα στο 2019 περιμένουμε τα Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered, Final Fantasy VII, Final Fantasy IX, Final Fantasy X/X-2, Final Fantasy XII: The Zodiac Age και Chocobo's Mystery Dungeon. Ουφ!
 • Ολοκληρώνουμε τη λίστα με τα νέα παιχνίδια για το Switch με μία βόμβα μεγατόνων. Έρχεται νέο Animal Crossing, μέσα στο 2019. O εφιάλτης που ακούει στο όνομα "Tom Nook", επιστρέφει! Μουστάκης και Ασημάκης, πρέπει να κατουρήθηκαν από τη χαρά τους...

3DS

H μαμά Nintendo δεν ξεχνά το αγαπημένο 3DS, γι' αυτό και ανακοίνωσε τα Kirby's Extra Epic Yarn, Mario and Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jr.'s Journey και Yo-Kai Watch Blasters, ενώ το Luigi's Mansion θα αποκτήσει co-op mode.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
super_mario
14:33 18.09.18 super_mario χωρίς τίτλο
Κι εγώ κατουρήθηκα πείτε του Μουστάκη.

Shinobi
09:17 19.09.18 Shinobi RE: χωρίς τίτλο
Οι μισοί εδώ μέσα κατουρηθήκαμε από τη χαρά μας.