επικαιρότητα games

Νέο τρέιλερ για το Toki

Ο γενναίος Toki, ο πιθηκόμορφος ήρωας που μάχεται σαν το λιοντάρι για να σώσει την αγαπημένη του Miho από τα χέρια του σατανικού μάγου Vookimedlo, έρχεται στο Switch της Nintendo.

Το κλασικό πλατφορμάκι που κυκλοφόρησε το 1989 στις αίθουσες των arcades, επιστρέφει φρέσκο και ανανεωμένο σε μορφή remake, από τα χεράκια των Philippe Dessoly και Pierre Adane, τους αρχιτέκτονες της πρώτης μεταφοράς του παιχνιδιού στην Amiga, στις αρχές της δεκαετίας του ενενήντα.  

Στις 22 Νοεμβρίου κυκλοφορεί η περίφημη Retrocollector Edition, η οποία θα περιλαμβάνει το παιχνίδι σε κασετάκι, ένα κόμικ 16 σελίδων, δύο αφίσες, μία σελίδα με αυτοκόλλητα, καθώς και ένα μίνι arcade κουβούκλιο για την οθόνη Switch.

Στις 4 Δεκεμβρίου θα το βρούμε σε ψηφιακή μορφή, μέσα από το eShop της Nintendo.

 

3 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
ektelion
12:21 31.10.18 ektelion χωρίς τίτλο
Ωραία γραφικά και animation, αλλά μου φαίνεται ότι το παιχνίδι πάσχει στον ηχητικό τομέα. Έναν τομέα στον οποίο οφείλεται εν πολλοίς η επιτυχία του παιχνιδιού και το ότι παραμένει ψηλά ακόμη και τώρα στη μνήμη των αμιγκάδων. Από αυτά που είδα στο τρέιλερ, τα ηχητικά εφέ μού ακούστηκαν μουντά, σαν φιμωμένα, οι φωνές/κραυγές υπερβολικές, τόσο σε ένταση, όσο και σε "ερμηνεία", ενώ και η διασκευή των (θρυλικών πλέον) μουσικών συνθέσεων μού φάνηκε ότι μάλλον υποβαθμίζει το συνολικό αποτέλεσμα. Τη στιγμή που κατά πώς φαίνεται δεν έχει γίνει κάποια προσθήκη σε αυτό καθ' αυτό το περιεχόμενο του παιχνιδιού (πίστες, εχθροί κλπ), δεν βρίσκω τον λόγο να μην προτιμήσει κάποιος την αυθεντική μεταφορά του στην Amiga, η οποία σας διαβεβαιώνω ότι στέκει μια χαρά ακόμα και σήμερα.

goal_scoring_superstar_hero
13:17 31.10.18 goal_scoring_superstar_hero RE: χωρίς τίτλο
Ντάξει, μικρό το κακό..αλλά εκεί είναι το πρόβλημα ή ότι έκριναν οτι οι σημερινοί 35αρηδες έχουν switch αντί για οτιδήποτε άλλο και το βγάζουν για τη nintendo.. τι να πω..

Το παραπάνω και η επανέκδοση του swos πριν χρόνια για το xbox αντί του ps store, είναι οι πιο παράλογες επιλογές που έχω παρατηρήσει.

Dismiss
14:10 31.10.18 Dismiss RE: RE: χωρίς τίτλο
Γενικά, όλα αυτά συμφέρουν περισσότερο στο Switch. Λιγότερα παιχνίδια στο frontpage, περισσότερες ευκαιρίες να τα προσέξει κανείς ΚΑΙ μικρότερος ανταγωνισμός. Άσε που πιο εύκολα ανοίγει κανείς το πορτοφόλι για κάτι ρετρό, αν ξέρει ότι θα το έχει και φορητό. Γιατί όταν κυκλοφορούν παπάδες, δύσκολα να τα παίξεις αυτά στο σπίτι σου. Ας πούμε το Dead Cells πούλησε καλύτερα στο Switch από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Όχι απλώς καλύτερα, πολλαπλάσια αντίτυπα, δηλαδή.