επικαιρότητα games

Νέο τρέιλερ για το NieR: Automata

Με την κυκλοφορία του NieR: Automata να πλησιάζει, η Square Enix ετοίμασε ένα σπέσιαλ περιποιημένο τρέιλερ και ένα βίντεο με μπόλικο gameplay, διάρκειας 29 λεπτών.

To NieR: Automata, αναπτύσσεται από την Platinum Games και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου, για το PS4. Η έκδοση για τους υπολογιστές θα έρθει εντός του έτους.

Πηγές: Gematsu και Gematsu 

 

 

3 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
pirederas
14:04 14.02.17 pirederas χωρίς τίτλο
Από το video του PS Underground το NieR: Automata στα μάτια μου άλλαξε από αδιάφορο hack n' slash με κάκιστα enemy designs, σε κάτι σαφώς πιο ενδιαφέρον (και πάλι με κάκιστα enemy designs). Το είχα για ένα τυπικό 6ωρο/8ωρο hack n' slash της Platinum, αλλά τελικά έχει περισσότερο ψωμί απ' ό,τι περίμενα και σε διάρκεια και σε features. Θα το έχω στα υπ' όψιν για αργότερα.

Tim
09:03 15.02.17 Tim χωρίς τίτλο
Άσχετο αυτό που θα πω αλλά το Nioh (IMO)είναι το καλύτερο hack/slashοπαίχνιδο που έχω παίξει (τα 2 πρώτα κεφάλαια με δανεικό OG PS4)από τις εποχές του Ninja Gaiden Black. Ωραία και καλά τα παιχνίδια της Platinum που εστιάζουν σε αυτό το κομμάτι όπως και τα Bayonetta, Devil May Cry αλλά το satisfaction του NG Black και του Nioh μέχρι στιγμής δεν μου το έχουν βγάλει άλλοι τέτοιου στυλ τίτλοι. Τα Souls και Boodborne δεν μπορώ να τα βάλω στην ίδια κατηγορία καθώς έχουν πιο έντονο το στοιχείο της εξερεύνησης σε σχέση με το Nioh που είναι καθαρά πιο ξυλοφόρτωμα.

Θα γούσταρα πάντως να δω πόσο καλύτερος είναι ο τίτλος στο Pro σε 1080p ανάλυση. Το 4Κ δεν το υπολογίζω.

pirederas
13:01 15.02.17 pirederas RE: χωρίς τίτλο
Στο PS4 Pro το Nioh δεν έχει σχεδόν καμία διαφορά στα graphics settings, πέραν της μεγαλύτερης native ανάλυσης, ανεξαρτήτως αν μιλάμε για action mode (60 fps) ή movie mode (30 fps). Έτσι και αλλιώς είναι παιχνίδι που δεν εστιάζει τόσο στα γραφικά όσο στο gameplay.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-nioh-tech-analysis