επικαιρότητα games

Νέα τρέιλερ για το Kingdom Hearts III

Στο Kingdom Hearts III, η παρέα των Sora, Donald και Goofy συνεχίζουν το ταξίδι τους στο μαγικό κόσμο της Disney και της Pixar. Στο επεισόδιο αυτό, το τρίο Μπελκάντο της Square Enix επισκέπτεται τους ήρωες από τα Monsters, Inc., Toy Story και Tangled.

Το μικρόφωνο στην κυρία Hikaru Utada, η οποία θα ερμηνεύσει το ολοκαίνουργιο τραγούδι του παιχνιδιού με τίτλο “Don’t Think Twice”.

Πηγή: Gematsu

 

 

12 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
super_mario
14:19 15.02.18 super_mario χωρίς τίτλο
Από τη μια μου αρέσει πολύ. Από την άλλη μου φαίνεται τόσο παλιατζούρα. Άργησε πολύ το 3ο μέρος και κούρασαν πολύ όλα τα ενδιάμεσα.

Shinobi
22:01 15.02.18 Shinobi RE: χωρίς τίτλο
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν δείχνει και τόσο... φρέσκο. Ας είναι και λίγο παλιατζουρία, δεν με πειράζει.

Το πρόβλημα το έχω με την κατεύθυνση που έχει δώσει στη σειρά η Square Enix. Το πρώτο KH έμοιαζε με ένα αλλόκοτο παραμύθι, με πρωταγωνιστές σε παιδική ηλικία και μία κατανοητή υπόθεση, που έβγαζε νόημα. Από το 2ο και έπειτα, η ιστορία έχει εκεροχιαστεί και δεν είναι εύκολο για κάποιον να παρακολουθήσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενα παιχνίδια.

Ένα πρόβλημα που έχει μεταφερθεί και στα Final Fantasy.

super_mario
22:08 15.02.18 super_mario χωρίς τίτλο
Το 2ο δεν το είχα τελειώσει, όχι τόσο λόγω ιστορίας (που ναι, δεν κατάλαβα τι γινόταν) αλλά γιατί το έπαιξα στα καπάκια μετά το 1 και με κούρασαν οι μηχανισμοί του. Θα ξαναέκανα μία δοκιμή τώρα στο ps4 αλλά δεν ξέρω πιο απ'όλα να πάρω. Και χριστέ μου. Τι ονόματα. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις πως η σειρά δεν είναι αυτό που γνώρισες στο πρώτο της μέρος. Και όλο το hype της καταλαβαίνω ότι στηρίζεται στην αίσθηση που μας άφησε όλους το πρώτο μέρος. Και παρόλη τη γιαπωνέζικη μπερδεψούρα συνεχίζει ο κόσμος και το ζητά. Δεν καταλαβαίνω.

Shinobi
22:14 15.02.18 Shinobi RE: χωρίς τίτλο
Το 2ο το άφησα λόγω της ιστορίας. Δεν καταλάβαινα τι γινόταν εκεί μέσα. Όσο για τα υπόλοιπα, δεν μπήκα καν στον κόπο να ασχοληθώ.

Και ναι, έχεις απόλυτο δίκιο. Όλο το hype της σειράς, προέρχεται από το πρώτο παιχνίδι. Στο πίσω μέρος του μυαλού, το πρώτο ΚΗ είναι αυτό που θέλω πραγματικά να παίξω. Γι' αυτό και η παιδική μου ψυχούλα, εύχεται το ΚΗΙΙΙ να είναι τόσο παραμυθένιο, όσο το πρώτο.

super_mario
22:42 15.02.18 super_mario χωρίς τίτλο
Ωραία τα λες αλλά δεν πιστεύω πως θα ξεφύγουμε από μια χαοτική ιστορία. Η σειρά είναι το 2 και τα υπόλοιπα.

pirederas
12:55 16.02.18 pirederas χωρίς τίτλο
Δεν έχω παίξει ακόμα κανένα Kingdom Hearts (έγκλημα!) αλλά καταλαβαίνω ότι σε επίπεδο σεναρίου η σειρά έχει εκτροχιαστεί (όπως λέει ο Σπύρος πιο πάνω) σε έναν αχταρμά από Disney θεματολογίες που πιο πολύ νοιάζεται να κάνει διαφήμιση στα νέα καρτούν της Pixar παρά να είναι ένα καλοστημένο game, φαίνεται και από την πλειάδα spin-offs και sequels/prequels/interquels με χαζά ονόματα και δεκαδικούς αριθμούς. Εγώ θα περιοριστώ στα main games δηλαδή τα 1, 2 και 3 (το οποίο ελπίζω να βγει καλό, αν και θεωρώ δεδομένο το σεναριακό μπουρδούκλωμα).

Επίσης διαβάζω σε διάφορα sites ότι οι εκδόσεις του Kingdom Hearts 2 σε PS3/PS4 έχουν ένα random progression bug που δεν έχει ακόμα διορθωθεί με patch και δεν σε αφήνει ουσιαστικά να προχωρήσεις και να ολοκληρώσεις το game από κάποιο σημείο και μετά. Δεν συμβαίνει σε όλους, αλλά αν σου τύχει, την έβαψες (αν σε αφήνει να κάνεις πολλαπλά saves ίσως και να ξεπερνιέται).

super_mario
16:48 16.02.18 super_mario RE: χωρίς τίτλο
Και δεν παίρνεις το Kingdom Hearts 1.5 + 2.5 remix. 6 παιχνίδια σε ένα δισκάκι. Και παίζεις όποιο θέλεις.

pirederas
17:31 16.02.18 pirederas RE: RE: χωρίς τίτλο
Αυτό ακριβώς θέλω να κάνω, αλλά έχω και backlog :)

super_mario
17:41 16.02.18 super_mario RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
Ναι ε; :)

Shinobi
19:44 16.02.18 Shinobi RE: χωρίς τίτλο
@Pirederas

Το πρόβλημα της σειράς δεν είναι ότι προσπαθεί να διαφημίσει τα νέα προϊόντα της Disney. Μακάρι να ήταν κάτι τέτοιο. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο κομμάτι της Square Enix και όχι της Disney.
Οτιδήποτε έχει να κάνει με τους ήρωες της Disney, είναι μια χαρά. Απλές ιστορίες, ξεκάθαροι χαρακτήρες, τα πάντα είναι μια χαρά, είτε πρόκειται για τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας, είτε για τους Πειρατές της Καραϊβικης.

Το πρόβλημα το δημιουργεί η ίδια με την εισαγωγή αχρείαστων χαρακτήρων δικής της επινόησης, δεκάδων παράλληλων ιστοριών που περιπλέκουν τα πράγματα αντί να τα απλοποιούν. Και όλα αυτά, για να δώσει βάθος στην κεντρική υπόθεση του παιχνιδιού.

pirederas
21:04 16.02.18 pirederas RE: RE: χωρίς τίτλο
Αυτό το πρόβλημα που λες δεν υπάρχει μόνο στα videogames. Είναι καπρίτσιο γενικότερα των σεναριογράφων να δείξουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύπλοκη ιστορία με βάθος και σε έκταση. Πολλές ταινίες προσπαθούν να χώσουν 532 χαρακτήρες, 6371 παράλληλες ιστορίες και χιλιάδες λεπτομέρειες σε μια δίωρη ταινία και τα κάνουν σαλάτα (εξαιρουμένων φυσικά των Avengers ^_^), ενώ θα έπρεπε να κάνουν το αντίθετο.

super_mario
00:10 17.02.18 super_mario χωρίς τίτλο
Καλά αυτά είναι σημεία των καιρών. Για να δω ένα avengers και να το φχαριστηθώ πρέπει να δω ένα σωρό άλλες ταινίες με κολάν ενώ αν ήμασταν στα 90s όλα θα μπορούσαν να λυθούν σε ένα απόγευμα με τον Σταρλορντ, τον Ντραξ και την παρέα τους.