Μοιράζει λεφτά η Lionhead μέσω του Kingmaker
16:03 Πέμπτη 23 ΔΕΚ 2010Η Lionhead υποσχέθηκε σε όσους έχουν παίξει το spin-off του Fable III για κινητά τηλέφωνα, Kingmaker, δωρεάν χρυσό για το βασικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα κάθε παίκτης θα παραλάβει 50.000 χρυσά νομίσματα για να ξοδέψει σε ότι τραβά η καρδιά του στο Fable III.
Για όσους δεν γνωρίζουν, το Kingmaker, το οποίο είχε κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις αρχές Οκτωβρίου είναι ένα περίεργο παιχνιδάκι στο οποίο οι παίκτες επιλέγουν την παράταξη της προτίμησής τους μεταξύ των Royals και των Rebels και ξεκινούν την κατάληψη εδαφών σημειώνοντας τοποθεσίες μέσω της λειτουργίας GPS του κινητού τηλεφώνου τους, κίνηση για την οποία ανταμείβονται με ψηφιακό χρυσό τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο Fable III.
Μέχρι στιγμής πέραν των 3,7 εκατομμυρίων σημείων έχουν καταγραφεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης, με το συνολικό χρυσό που έχει απονεμηθεί στους σχεδόν 90.000 παίκτες που συμμετέχουν, να έχει ξεπεράσει τα 5,5 δισεκατομμύρια νομίσματα. Το Kingmaker θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι και την Πρωτοχρονιά οπότε όσοι ενδιαφέρεστε έστω και καθυστερημένα να δοκιμάσετε το παιχνίδι έχετε ακόμη μία βδομάδα καιρό για να το πράξετε.
Στο τέλος της επικής αυτής «μάχης», οι παίκτες που θα βρίσκονται στην νικήτρια ομάδα της χώρας τους θα ανταμειφθούν με επιπλέον 50.000 χρυσά νομίσματα, ενώ όσοι βρίσκονται σε αυτή που «κατέκτησε» ολόκληρη την Ευρώπη θα ανταμειφθούν με ακόμη 100.000. Καθόλου άσχημα! Ο χρυσός θα μεταφερθεί στους λογαριασμούς των παικτών στο Fable III στις 4 Ιανουαρίου.




γίνε μέλος για να σχολιάσεις