επικαιρότητα games

Μείωση τιμής για το Playstation VR

Από σήμερα, 29 Μαρτίου του 2018, το Playstation VR θα κυκλοφορεί στα καταστήματα με νέα, μειωμένη τιμή. Έτσι λοιπόν, οι φίλοι του PS4 και της Εικονικής Πραγματικότητας θα μπορούν να αποκτήσουν το Playstation VR Starter Pack, στα 309€.

Το πακέτο περιλαμβάνει τη μάσκα PS VR, την κάμερα Playstation και έναν κωδικό για το PS VR Worlds, για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον μαγικό κόσμο της Εικονικής Πραγματικότητας.

Το PS VR κυκλοφόρησε στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2016.

Πηγή: Eurogamer 

7 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
pirederas
13:04 29.03.18 pirederas χωρίς τίτλο
Καλή η μείωση τιμής, αλλά αν το πακέτο πάει €200-250 του χρόνου ίσως και να γίνει ψιλο-mainstream.

blackpax
16:20 30.03.18 blackpax RE: χωρίς τίτλο
λογικά θα δεις πακέτα μετά το καλοκαίρι στα 199ευ με παιχνίδι. Και όταν το 2019 αρχίσουν να πουλάνε μούρη με 4Κ vr, θα το πάρεις 150ευ με παιχνίδι. Εκεί το παίρνεις χαλαρά για ταινίες. Γιατί, προσωπική μου άποψη, καλά όλα αυτά αλλά όταν μπλέκεις με καλώδια, με συνδέσεις και κάθε τόσο πρέπει να διακόπτεις την εμπειρία σου για ποικίλους λόγους, δεν το χαίρεσαι τελικώς. Για λίγες μέρες ναι, αλλά μετά θέλεις το καναπεδάκι σου με το χειριστήριό σου, τα αυτάκια σου ελεύθερα και το κεφαλάκι σου να παίρνει αέρα...
Για ταινίες όμως κομπλέ!

pirederas
21:01 30.03.18 pirederas RE: RE: χωρίς τίτλο
Εγώ θα ήθελα να δοκιμάσω το PS VR να δω αν θα μ' αρέσει στην πράξη γιατί έχω πολλές επιφυλάξεις όπως κι εσύ, και ξέρω ότι ουσιαστικά προσφέρεται μόνο για indie παιχνίδια-εμπειρίες. Μόνο στο Golden Hall πού και πού μπορείς να πας να το δοκιμάσεις, αλλά μόνο με ραντεβού (!) που έχεις κανονίσει από το internet αλλιώς δεν σ' αφήνουν.

blackpax
21:50 30.03.18 blackpax RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
στο πλαίσιο στο μωλ το έχω πετύχει αρκετές φορές. Το gt sport δε μου άρεσε σε vr. Για ταινίες θα είναι σούπερ!

super_mario
21:35 31.03.18 super_mario χωρίς τίτλο
Το είχα δοκιμάσει πέρσυ στον Κοτσόβωλο. Στην αρχή μου έβαλαν ένα παιχνίδι με κάτι σαν τρένο φάντασμα, το οποίο και τους ζήτησα να μου βγάλουνε γιατί τρόμαζα (ίσως ήταν και το πρώτο σοκ). Μετά μου έβαλαν ένα άλλο με ένα τανκ το οποίο ήταν υπερτέλειο! Γενικά ήταν υπερτέλεια εμπειρία και θα το πάρω κάποια στιγμή σύντομα. Απλά αναρωτιέμαι εάν τα κομμάτια που πουλάνε είναι η ανανεωμένη έκδοση του VR με αισθητές βελτιώσεις στα ακουστικά και τα καλώδια γενικότερα ή η πρώτη. Πώς μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε;

pirederas
11:03 01.04.18 pirederas RE: χωρίς τίτλο
Το πρώτο παιχνίδι που αναφέρεις ήταν προφανώς το Until Dawn: Rush of Blood (είναι on-rails shooter σε τραινάκι) και το δεύτερο ήταν το Battlezone VR. Με τους περιορισμούς που υπάρχουν προς το παρόν μόνο games με cockpit θέα μπορούν να προσεγγίσουν το ΑΑΑ standard.

Η ανανεωμένη έκδοση του PS VR έχει κωδικό CUH - ZVR2 στο κουτί και έχει μερικές μικρές διαφορές από το original. http://www.polygon.com/2017/10/2/16395708/playstation-vr-hardware-update-2-cuh-zvr2-hdr-pass-through-sony-ps4

super_mario
21:05 05.04.18 super_mario χωρίς τίτλο
Ναι, απλά απ' τη στιγμή που έχουν την ίδια τιμή δε βρίσκω για ποιο λόγο να μην πάρεις την ανανεωμένη έκδοση. Για την ιστορία, σε μια πρόχειρη βόλτα που έκανα σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δεν βρήκα το καινούριο μοντέλο κάπου.