Καλύτερο ξεκίνημα για το Dragon Age II σε σχέση με το Origins και δώρο το Mass Effect 2!
12:13 Τετάρτη 06 ΑΠΡ 2011Καλύτερο ξεκίνημα έχει το Dragon Age II απ' ότι είχε κάνει το Dragon Age: Origins, σύμφωνα με την BioWare. Συγκεκριμένα το νέο παιχνίδι έχει μέσα σε δύο εβδομάδες από το λανσάρισμά του σημειώσει πάνω από 1 εκατομμύριο πωλήσεις. Για να το «γιορτάσει» λοιπόν η BioWare, προσφέρει σε όλους τους κατόχους του παιχνιδιού, ανεξαρτήτως έκδοσης πλατφόρμας, την δυνατότητα να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το Mass Effect 2 (!!!) για PC, κατεβάζοντάς το από το EA Store!!!
Οι χρήστες θα χρειαστεί να βάλουν τον EA Online Pass κωδικό τους για να αποκτήσουν τον κωδικό που χρειάζεται για το download. Σημειώνουμε ότι η έκδοση του Mass Effect 2 της προσφοράς είναι μόνο η PC, αλλά διατίθεται σε όλους τους κατόχους του Dragon Age II, ακόμη και σε αυτούς που το έχουν αγοράσει για Χ360 και PS3.
Ουφ, πόσο πιο λιανά; Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Απριλίου, οπότε όσοι δεν έχετε αγοράσει το Dragon Age II, μπορείτε να αποκτήσετε με ένα σμπάρο δυο τριγώνια.
(τώρα, οι πωλήσεις του DAII έχουν πάει τόσο καλά που η Bioware χαρίζει παιχνίδια, ή πήγαν τόσο... χάλια που προσπαθεί να δελεάσει αγοραστές; Χμ; - Χ.Κ.)
-
-
15:43 06.04.11 nitro912gr RE: ΧμμμΔε θα μου έκανε εντύπωση, άλλωστε λένε "αρχικές πωλήσεις" που ήταν καλύτερες από του origins, κάτι πολύ λογικό.
Το origins ήταν ένας νέος τίτλος σε εντελώς νέο κόσμο κτλ, σίγουρα στην αρχή οι παίχτες ήταν επιφυλακτικοί.
Στο DA2 οι παίχτες απλά εμπιστεύτηκαν το πόσο καλό ήταν το πρώτο και έτρεξαν να το αγοράσουν. Οι μέχρι τώρα αντιδράσεις δείχνουν ότι πολλοί το μετάνιωσαν.




γίνε μέλος για να σχολιάσεις