επικαιρότητα games

Ημερομηνία κυκλοφορίας του Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

Ο τσίφτης ο Κρας ο Μπάντικουτ, η άτυπη μασκότ του πρώτου Playstation, επιστρέφει στις οθόνες μας στις 30 Ιουνίου.

Το Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy, περιλαμβάνει τα τρία πρώτα παιχνίδια του παλαβιάρη ήρωα (Crash Bandicoot, Cortex Strikes Back και Warped), πλήρως ανανεωμένα και ρετουσαρισμένα, όπως αρμόζει σε ένα remaster/remake αυτού του επιπέδου. 

Και τα τρία παιχνίδια θα είναι οπτικώς αναβαθμισμένα, με σούπερ ήχο και κινηματογραφικές σκηνές σε ανάλυση 4Κ (στην έκδοση για το PS4 Pro). Μάλιστα, θα υποστηρίζουν αναλογικό χειρισμό και θα διαθέτουν βελτιωμένο σύστημα αποθήκευσης της προόδου μας.  

Όλα αυτά, στο Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy, στις 30 Ιουνίου, αποκλειστικά στο PS4. 

Πηγή: Polygon

 

 

7 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
pirederas
22:20 16.02.17 pirederas χωρίς τίτλο
Επιτέλους επιστρέφει ο Crash, αν και αυτή η κυκλοφορία δεν είναι τίποτα παραπάνω από τα παλιά παιχνίδια με σύγχρονα γραφικά. Τουλάχιστον το πρώτο game έχει επιτέλους σύστημα αποθήκευσης. Πλάκα θα είχε να έβαζαν και το Crash Team Racing.

Dismiss
10:45 17.02.17 Dismiss Ποτέ μου δεν κατάλαβα...
...πώς έγινε και τα Crash τα αγαπάει τόσο πολύ ο κόσμος μέχρι και σήμερα. Τότε, εντάξει, ήταν μια καλή σειρά -γραμμικών- πλατφόρμερ με ωραία γραφικά που γέμιζε το κενό μιας μασκότ. Τελικά, η νοσταλγία έχει πολύ μεγάλη σημασία και ίσως εξηγεί και άλλα μυστήρια φαινόμενα (για μένα) από άλλες εταιρείες.

Tim
11:16 17.02.17 Tim χωρίς τίτλο
Συμφωνώ με τον Dismiss. Η νοσταλγία παίζει μεγάλο ρόλο διότι αν το δεις ψυχρά σαν platformers δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αν τα συγκρίνεις με τον ανταγωνισμό.

pirederas
14:10 17.02.17 pirederas χωρίς τίτλο
@ Dismiss

Ο Crash Bandicoot είχε διαφημιστεί πολύ από την Sony, είχε γίνει μασκότ, και είχε γίνει σχεδόν mainstream στις εποχές PS One. Η Naughty Dog έβγαλε και 2 πολύ καλά platformers (το original ήταν old school με την κακή έννοια). Πώς να μην τα λατρέψει τόσο πολύς κόσμος;

@ Tim

Η original τριλογία ήταν για την εποχή τους καλά platformers κι ας μην ήταν σαν το Mario 64. Αλλά με αυτά που έγιναν δεν υπήρξε ευκαιρία να εξελιχθεί η σειρά στο PS2 γιατί η Sony δεν είχε τα δικαιώματα. Το Jak and Daxter (το πρώτο) ήταν αυτό που θα γινόταν το Crash Bandicoot στο PS2.

Roronoa
14:50 22.02.17 Roronoa χωρίς τίτλο
Τελικα ειναι timed exclusive

https://twitter.com/PlayStationIE/status/834336383112212480

pirederas
17:25 22.02.17 pirederas RE: χωρίς τίτλο
Δεν το περίμενα με τίποτα. Τέλος πάντως, ας είναι και timed exclusive. Μακάρι να το απολαύσουν όσο περισσότεροι γίνεται και αλλού. Αλλά στην Activision δεν έχω καμία εμπιστοσύνη για το μέλλον του Crash.

Dismiss
17:41 22.02.17 Dismiss RE: RE: χωρίς τίτλο
Δεν έχει μέλλον ο Crash.